Rüyada Boşaldığını Görmek

Rüyada Boşaldığını Görmek
 


Rüyada boşaldığını görmek cinsi, duygusal ve diğer arzularınızın bir neticesi olarak ortaya çıkabilir. Kişinin cinsel isteklerinin ve üreme içgüdüsünün bir sonucu olarak da bu rüyalar yorumlanabilir. Rüyada boşalmak çoğu zaman erkeklerde görülen bir durum olsa da kadınlarda rüyalarında boşaldıklarını (orgazm) olduklarını görebilir.

 
 
Uykuya daldığınızda vücudunuz günün yorgunluk ve stresinden kurtularak rahatlama durumuna geçer. Bu rahatlama durumunda bilinçaltınıza yerleşen arzu ve istekleriniz rüya olarak görülebilir. Bu rahatlama hali rüya gören kimsenin gördüğü rüyaya bağlı olarak boşalmasına yani orgazm olmasına neden olabilir. 
 


Rüyada cinsel ilişkiye girmek ve neticesinde boşaldığını görmek normal olarak her bireyde meydana gelebilecek bir durumdur. Bu durum sadece erkek bireylere has bir durum olmayıp kadınların da yaşayabildiği bir deneyimdir. Kendi isteğimiz dışında, uykuda boşalmak (orgazm) özellikle erkeklerde cinsel içerikli rüyalarla birlikte gerçekleşir.

 
 
Günümüzde rüyada boşalmanın cinsel yoksunluk çekmenin bir sonucu olarak doğal bir ihtiyaç giderme yolu olduğu düşünülse de, bazı insanlarda yapılan çalışmalar cinsel isteklerini gideremeyen insanlarda rüyada boşaldığını görme durumunun çok yaygın olmadığını göstermiştir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica