Rüyada İnek Görmek

Rüyada İnek Görmek
 

Rüyada inek görmek kadın için evlilik erkek için zenginlik anlamındadır. Rüyasında süt sağa kişi yeni işlere atılacak ve bol para kazanacak demektir. Rüyada süt içmek de içinde bulunduğunuz durumun daha iyi olacağını işaret eder. Rüyada memeleri süt dolu inekler görmek, bereketin ve mutluluğun işaretidir.

 

Hayırlı kısmet, iyi niyetli, yardım seven kadın akrabadır. İneği sağmak, kadın akraba veya dosttan kısmet almaktır. Çok sütlü inek, zengin akraba anlamına verir. Rüyada bir ineği sağıp sütünden içtiğini gören, fakirse zengin olur, zengin ise parası daha da çoğalır. Rüyasında semiz bir inek satın aldığını gören zengin bir kimse ile evlenir. Bir ineği sağdığını, fakat sütünden içmediğini gören, mal biriktirir, fakat onu harcamaz. ineğin kendisi ile konuştuğunu gören, herkesin şaşıracağı derecede zengin olur. Bir mal kendisine doğru geldiğini görene, o yıl çok hayırlı ve mübarek olur.

 

Mal kendisine arkasını dönüp gittiğini görmek, o yılın iyi geçmeyeceğini işarettir. Bir mal kendini ısırdığını veya boynuzu ile vurduğunu görmek, eşinin kendisine ihanette olduğuna delalet eder. Rüyada inek görmek, helal maldır. Kök mal zengin bir es, zayıf ise fakir bir es, beyaz renkli mal dindar bir kadın, sütlü inek hayır ve menfaat sahibine, boynuzlu inek ahlaksız bir kadına delalet eder. İneği sağmak istediğini fakat hayvanın boynuzu ile savunarak sağmaya bırakmadığını görenin eşi itaatsizlik eder.



Birinin ineğini sağdığını ve ineğin de onu engellediğini görenin karısı ihanet eder. Rüyasında bir ineğin evine girdiğini görenin, bir devlet büyüğüne eline mal geçer. Bir inek bulup onu evi-ne yaptığını gören, hayra erer. Bir ineğin yularından tutarak götürdüğünü gören, ahlak sahibi bir kadınla evlenir. Bir ineğin üzerine bindiğini görenin eşi vefat eder ve ondan kendisine miras kalır. Bir başka rivayete göre: Bir ineği sağdığını gören kimse, mal biriktirir. Bir inek bulup onu eve götürdüğünü gören kimse, hayra erer. Memeleri süt dolu inek, bereketin ve bolluğun ifadesidir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica