Rüyada Şemsiye Görmek

Rüyada Şemsiye Görmek

 

Rüyada şemsiye görmek talihinizin açık olacağına, dünya malı edinmeye ve zenginliğe, size iyiliği dokunacak yardımcı kimselere ve uzun süreli olmayacak yararlı faaliyetlere işaret eder.

 

Rüyada kapalı halde şemsiye görmek sizi gelir getirecek ve sizi mutlu edecek güzel bir işe sahip olmaya, açık halde bulunan bir şemsiye ise itimadınızın tam olduğu kimselere işaret edebilir.

 

Şemsiye açık halde yağmur yağarken yürümek sıkıntılı anlarda size her türlü destek olabilecek kimselere işaret eder. Rüyada aşırı güneş nedeniyle güneşli bir havada şemsiye kullanarak güneşten korunmak sizin için tehlikeli olabilecek durumlara karşı çıkış yolları aramaya işaret eder.

 

Eğer kendinizi rüyada elinde şemsiye ile gördüyseniz ilkimi sıcak olan yerlere yolculuk yapacağınıza işaret edebilir. Rüyada güneşli bir havada şemsiyeyi açık olarak tutmak iyi işlere, rüyada yağmurlu bir havada şemsiyeyi kapalı olarak tutmak ise hayırlı olmayan işlere işaret edebilir.

 

Rüyada çok büyük bir şemsiye (plaj, bahçe, siyah) görmek, bu şemsiyenin altında oturmak sıkıntı, keder ve sizi üzecek şeylerde uzaklaşmayı işaret edebilir. Rüyada şemsiye açmak ve yürümek sıkıntı hallerde size yardım edecek dostlara işaret edebilir.

 

Yağmur yağdığı zaman şemsiye açarak yağmurdan korunmak ve bu şekilde yürümek zor durumunuzda, keder ve üzüntü anında size yardım edebilecek iyi bir insana delalet eder. Bazen rüyada şemsiye görmek almak kamu işlerine ve bu işlerden elde edilecek yararlara hediye işaret edebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica