Rüyada Elma Görmek veya Yemek

Rüyada Elma Görmek veya Yemek


  

Rüyada elma görmek barışın, bolluğun, bereketin ve paranın işaretçisidir. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleştirmek istediğiniz planlarınızı gerçekleştiremeyeceksiniz. Evlada, kişinin dünyalığın veya temiz yüzlü, temiz yürekli insanlara, tatlı elma yemek helal rızka, ekşisine yemek üzüntüye yahut şüpheli kazanca ya da bağırıp çağırmaya işarettir. Elmayı ısırmak kazanç, fayda ve menfaate, elma hediye edilmesi arzusuna ulaşmaya, sayılı elma sınırlı miktardaki paraya, elma toplamak, asil ve cömert birinden dünyalığa delalet eder. Ev veya mescit gibi yerlerde elmayı koklamak kadın ve erkek için evlenmeye, elma ağacı kişiye yakın olan Müslüman kardeşine, elma fidanı dikmek bir yetimin bakım ve terbiyesini üstlenmek delalet eder.

 

 

Elma görmek ne şekilde olursa olsun, talihinize her işte yaver gideceğini ifade eder. Ağaçta elma görmek, yakında tatlı haber alacağınıza, masa üzerinde elma görmek, sosyal hayattaki nüfus ve itibarınızın gittikçe artacağına, elma yemek hazır planlarınızın başarıya ulaşacağına işaret eder, rüyada elmalı pasta veya çörek yemek, bir yarışmada derece alacağınıza, rüyada elma almak karlı bir işe para yatıracağınıza işarettir. Rüyada ağaçtan düşen elmaları görmek talihinize önünüze birçok fırsatlar çıkartacağına ve sizin bunlardan istifade etmesini bileceğinize işarettir. Bahar açmış elma ağaçları görmek tatlı ve mutlu Rüyalarınıza hiçbir şeyden ve kimseden zarar görmeyeceğinize işarettir. Bir elma ağacının altında dinlendiklerini gören sevgililer ise mutlu bir evlilik yapacaklar ve sürekli mesut yaşayacaklar demektir.

 

Elma barışın, bolluğun, bereketin, ve paranın işaretçisidir. Rüyada elma görmek her işte şansınızın sizinle beraber olduğunu ifade eder. Elma ağacının altında dinlenmek sevgili ile mutlu bir evlilik yaparlar ve bu evlilik mutluluk getirir anlamındadır. Masa üzerinde elma görmek, çevreniz genişleyecek ve çevrenizden saygı göreceksiniz demektir. Elma yemek uygulama koyduğunuz planlarınızın olumlu sonuçlarını alacaksınız anlamındadır. Rüyada elmalı bir şey yemek bir müsabakaya ilk üçe girmeye işarettir. Rüyada elma almak kar getirecek bir işe yatırım yapacağının haberidir. Rüyada ağaçtan düşen elmaları görmek önünüze çok sayıda güzel fırsat geleceğine işarettir. Ağaçta elma görmek, yakın zamanda güzel bir haber alacağınız anlamındadır. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleşmesini istediğiniz hayallerinin olamayacağını belirtir.

 

Elma, barış, bereket, para ve şansın işaretçisidir. Fakat elma çürümüş veya tamamen olgunlaşmamışsa planlarınızı gerçekleştirebilmek anlamına gelir. Kısmet, bolluk, başarıdır. Elma güzel ise kısmet çok iyidir, kötü ise kısmet kötüdür. Elmanın şekline ve rengine göre de yorumlanır. Elma ağacı, hayırlı, iyi huylu akrabadır. Hayalleriniz gerçekleşecek.

 

Rüyada elma görmek, eğer rengi yeşil ise evlada, kırmızı ise bir büyük tarafından gelecek menfaate, eğer rengi beyaz ise ticaretten gelecek kara, sarı ve lezzeti de negatif ise, hastalığa ve kuvvetsizliğe işarettir. Rüyasında bir elmayı ikiye böldüğünü görmek iki ortak veya kari ile koca arasında ayrılığa işarettir. Ağacından kırmızı bir elma koparıp yediğini görmek bir kız çocuğu olacağına delalet eder. Rüyada kendisine bir olumsuz almanın verildiğini görmek düşmanlığa, tatlı bir elmanın verildiğini görmek ise dostluğa yorumlanır. Rüyada elma görmek ve yemek (tatlı olmak şartıyla) tüm yorumcular tarafından daima hayra ve mala yorumlanmıştır. Bir başka rivayete göre: Rüyada elma görmek, evlada işarettir. Elma, kişinin hizmeti ve arzu ettiği bilinmektedir ki, tabir de bu yöndedir. Örneğin, uyku sahibi tüccar olursa, gördüğü elma onun ticaret ve kazanç, ziraatçı ise, tarım ile tabir edilir. Kendisine bir elma geldiğini veya elmayı verdiğini görürse arzu ve isteği kadar bir şeye işarettir. Bazı tabirciler, tatlı elma helal rızık, olumsuz elma haram rızıktır, demişler. Elma ağacı, insana yakın mümin bir kimsesi. Bundan dolayı bir kimse elma ağacı ektiğini görse, bir yetim büyütür.

 

Elma yediğini gören, insanların baktığı bir mali yer. Elma topladığını görürse, methedilmeye layık, şerefli ve aziz bir kimseden mala erişir. Sayılı elma, sayılı paraya işarettir. Camide alma kokladığını gören, evlenir. Tabir, kadın için de böyledir. Günah işlenen bir mecliste kadının elma kokladığını görmesi, halkın diline düşüp kötü şöhreti vardır kazanmasına işarettir. Bir kadın, tanıyıp bildiği yerde elma yediğini görse, güzel bir çocuk doğurur. Rüyada elmayı ısırma, hayır ve ihsana, kazanca, yarara ve menfaate kavuşmaktır. Elma, dostlarla da tabir edilir. Bazı tabirciler, elma yediğini gören kimsenin bir düşmanı olur, dediler. Elma çok şehvet de işarettir. Olumsuz alma dağınıklığa, zararlara, bağırıp çağırmaya, olumsuz elma ağacı da yine bağırıp ve feryat etmeye işarettir.

 

Hayalleriniz gerçekleşecek. Elma barışın, bolluğun, bereketin ve paranın işaretçisidir. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleştirmek istediğiniz planlarınızı gerçekleştiremeyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica