Rüyada Parfüm Görmek

Rüyada Parfüm Görmek

  

Rüyada parfüm görmek aşkta başarıyı temsil eder Parfüm sürmek, bir aşk yaşayacaksınız demektir. Parfüm sürmek, bir aşk yaşayacaksınız demektir. Rüyada parfüm koklamak, hayatınızda hoş değişikliklerin gerçekleşeceği anlamına gelir. Parfüm dökmek, sevdiğiniz bir şeyi kaybedeceğinizin işaretidir. Rüyada parfüm gibi güzel kokular sürmek, yakın bir saadeti haber verir.

  

Rüyada parfüm veya güzel koku almak, onu seven birisinin daima onu düşünmekte olduğunu bildirir. Bir parfüm veya lavanta alınıyorsa, bu da evleneceğini söyler. Evliler için parfüm; saadet ve sükse işarettir. Parfüm veya güzel koku almak, onu seven birisinin aklının daima sizde olduğunu anlatır. Rüyada parfüm gibi güzel kokular sürmek, yakın bir gelecekte mutlu olacağınızı bildirir. Bir parfüm veya lavanta alınıyorsa, bu da evlilik müjdesidir. Evliler için parfüm mutluluk rahatlık demektir. Parfüm, parfüm aşkta başarıyı temsil eder. Rüyada parfüm görmek, gizli bir işin meydana çıkacağına yorumlanır.

 

Rüyada parfüm süründüğünüzü görmek bir arkadaşınızdan veya ev halkından saklandığınız bir sırrınızı mey dana çıkacağına, evdeki Aile bireylerinden birinin veya eşinizin parfüm süründüğünü görmek, ona ait bir sırrı öğreneceğinize işarettir. Parfüm satın alıp eve getirdiğinizde ve bunu arkadaşınıza hediye ettiğinizi görmek, başka birine ait bir sırrı ev halkına söylediğinizde, parfüm şişesini görmek bir takım olaylarla karşılaşacağınıza delalet eder. Rüyada parfüm, kolonya, gibi güzel kokulu şeyler görmek yakın da ulaşılacak bir mutluluğu müjdeler. Parfüm veya benzeri güzel kokulu bir şeyi koklamak, kendisini seven kişilerin onu düşündüklerine delildir.

 

Birinin kendinden yakında bir haber alacağına veya kendisinin geleceğine delalet eder. Bir dükkandan parfüm, kolonya ve benzeri güzel kokulu bir şeyi satın almak, yakında evleneceğine, evli ise çocuğu olacağına veya sevdiği birinden müjdeli bir haber alacağına işarettir. Bir başka rivayete göre: Rüyada parfüm görmek, mala işarettir. Bazı tabirciler de izzet, şeref ve ululuğa ulaşmaya işarettir, dediler. Güzel koku süründüğünü gören kimse, iki kişi tarafından ovulur. Bazen de bu rüya o kimsenin hac etmesine ve bir erkek çocuğunun olmasına işaret eder.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica