Rüyada Kelebek Görmek

Rüyada Kelebek Görmek

 

Rüyada kelebek görmek zenginliğin ve bol şansın habercisidir. Kelebeklerin uçtuğunu gördüyseniz, uzak bir yerdeki arkadaş ya da akrabanızdan hoş haberler alacaksınız demektir. Uyku sahibi kadınsa, sadık bir sevgili bulup onunla evleneceği anlamına gelir. Hayırlı, sevindirici haber ve eştir. Rüyada kelebek görmek, hercailiğe işarettir. Rüyada bir kelebeğin bir çiçek üzerine konduğunu görmek, sevdiği bir kadının kendisini ihmal ettiğine delâlet eder.

 

Rüyasında bir kelebeğin pencereden odasına girdiğini görmek, sevdiği ve çoktan beri haber alamadığı birinden mektup edeceğine işarettir. Bir lamba veya mum etrafında dolaşan kelebekleri görmek, ömürleri kısa olan evlâtlara delalet eder. Rüyada kelebek görmek, kadın erkek ilişkilerine yorumlanır. Bu ilişki sanat ve edebiyat alanında birbirleriyle yarışmak ve rekabet etmekle de tabir olunur. Bir başka rivayete göre: Rüyada görülen kelebek, cehalet ve meliki hizmet ve politikalarıyla tecrübe edilmemiş kimseye işarettir. Bazen kelebek görmek, dostluk, sevgiye ve kendisini helak edecek bir şeye atmasına işarettir. Kelebek, Mecusilere veya korku ve feryat etmeye işarettir. Kelebek, sözü büyük, kendisi zayıf ve bayağı bir düşmana işardır. Ziraatçıların kelebek görmesi, işsizlik, sıkıntı, şerli kimselerin ve kötü kadınların kendilerine meyletmelerine işarettir, Ampul, mum ve mumdan uzakta görülen kelebekler, hayırlarını sarf eden ve serden çekinen kişilere veya kısa ömürlü Evlat işarettir. Bazen kelebek, ecelinin yaklaştığına ve amelinin nihayet bulmasına işarettir.

 

Kelebek, erkek ve kadınların birbirleriyle yarış etmelerine ve resim sanatına düşkün olmalarına işardır. Vizual sanatlara düşkün olmaya, erkek ve kadınların rekabetine, düşmanlığı laftan öteye gitmeyen insana, kendini imha edecek bir iş yapmaya, dostluk ve sevgiye, kısa ömürlü çocuğa ya da hayırsever kimseye , geçimi topraktan olan kimselerin kelebek görmesi sıkıntı ve işsizliğe, şerli kimselerin ve kötü kadınların kendi seviyesindeki kişilere meyletmelerine, Bir ışık çevresinde, belli bir mesafede dönen kelebek, ilahi veya beşeri aşka delalet eder. Rüyada kelebek görmek, sürüsü, rüyada, kelebek, öldürmek, tutmak, kelebek dövmesi görmek, kelebek konması, rüyada kelebek kozası görmek, rüyada kelebek yakalamak, rüyada kelebek kanadı görmek, İslami yorumudur.

 

Zenginlik ve boşansın habercisidir. Rüyada kelebek, sizin çok ince ve sanatkar ruhlu biri olduğunuza yorumlanır. Kelebeklerin uçtuğunu gördüyseniz, uzaktaki Dostlarınızdan ya da yakınlarınız güzel haberler alacaksınız demektir. Uyku sahibi kadınsa, sadık biriyle evleneceğine yorumlanır. Bol şansın habercisidir. Eğer rüyanızda kelebeklerin uçuştuğunu gördüyseniz, uzak bir yerde yaşayan arkadaş veya akrabanızdan hoş haberler alacaksınız. Zenginliğin ve bol şansın habercisidir.

 

Kelebeklerin uçtuğunu gördüyseniz, uzak bir yerdeki arkadaş ya da akrabanızdan hoş haberler alacaksınız demektir. Uyku sahibi kadınsa, sadık bir sevgili bulup onunla evleneceği anlamına gelir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica