Rüyada İnci Görmek

Rüyada İnci Görmek

 

Rüyada inci görmek eğer gören kimse bayan ise evli olmayan bayan için evleneceğine, çocuğu olmayan bayan için çocuk sahibi olacağına, çocuk sahibi olana bayan için zenginlik ve mala işaret eder. Rüyada inci ilmi konularda ilerlemeye, dünya ve ahiret işlerinde iyilik ve güzelliğe, iyi güvenilir arkadaşlar edinmeye işarettir. Rüyada çok sayıda inci görmek dünya malına işaret eder.

 

Rüyada inci kolye takmak bayanlar için zarafet ve güzelliğe, erkek için iyi niyetle yapılan işlere işarettir. Rüyada inci takmak erkek ve kız çocuğa işaret edebilir. Rüyada inci almak ilmi olarak olgunluğa ve iyiliğe yorulabilir. Rüyada inci gibi diş görmek dini konularda iyiliğe işaret edebilir.

 

Rüyada inci kolye takan kişi bekar bir bayan ise evleneceğine işaret eder. Rüyada ipe inci dizmek çok mutlu olacağınıza işaret edebilir. Rüyada inci iş yaşantınızda meydana gelecek olumlu gelişmelere işaret edebilir. Rüyada bir bayanın elinde bir tane inci görmesi bebek sahibi olacağına işaret edebilir.

 

Rüyada birçok inci görmek zenginliğe işaret eder. Rüyada inci bulmak çocuk sahibi olmaya işaret edebilir. Rüyada büyük bir inci görmek zenginliğe, rüyada inci satmak ilmi konularda ilerlemeye işarettir.

 

Rüyada inci kolye Kuran okumaya ve başkalarına bu konuda yardımcı olmaya işaret eder. Rüyada güzel, parlak, büyük, beyaz yuvarlak inciler görmek güzel bir eşe sahip olmaya işaret eder. Rüyada büyük inciler görmek bolluk ve berekete işaret edebilir. Rüyada inci yuttuğunu görmek ilim ve bilgi konusunda ilerlemeye işaret eder.


Rüyada denizden inci çıkarmak helal mal kazanmaya işarettir. Rüyada çok inci görmek mirastan pay almaya ve zengin olmaya işaret edebilir. Rüyada inci takmak çok mutluluğa ve sevince işaret edebilir. Rüyada inci kolye hediye almak yüksek mertebelere çıkılacağına işaret edebilir. Rüyada inci küpe görmek güzel sözler işitmeye işaret edebilir.

 

Rüyada inci kolye görmek veya takmak evliliğe işaret eder. Rüyada inci hediye almak veren kişi eşiniz ise bebek sahibi olmaya işaret edebilir. Rüyada inci kolye, küpe, gerdanlık, bileklik takmak takan kişi bekar bir kız ise çok sayıda talibi olacağına işaret edebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica