Rüyada Hırka Görmek

Rüyada Hırka Görmek

 

Rüyada hırka görmek sizi mutlu edecek güzel bir iş sahibi olmaya ve kazanacağınız paralara işaret eder. Rüyada hırka giydiğini görmek eğer görülen hırka göze hoş görünen güzel, şık bir hırka ise yapacağınız işlerde başarılı olacağınıza ve talihinizin, kısmetinizin açık olacağına işaret eder.

 

Rüyada hırka çıkarmak yapmış olduğunuz işten ayrılacağınıza işaret edebilir. Eğer üzerinizden çıkan hırkayı başka birisi giyerse sizin işinize o kişinin talip olacağı anlamına gelir. Rüyada ipek hırka görmek, giymek, çıkarmak şaibeli parasal kazanca işaret edebilir.

 

Rüyada hırka giymek eğer görülen hırka yeni ise yeni bir iş alanına dâhil olacağınıza ve makam ve mevki olarak ilerleyeceğinize işaret eder. Rüyada hırka almak, satın almak ya da hediye almak dünya malı edinmeye işaret eder.

 

Bazen rüyada hırka görmek, çıkarmak, kaybetmek her türlü ferahlığa kavuşmaya ve dünya malı kazanmaya işarettir. Rüyada yün veya pamuk hırka görmek bu dünyada ve öteki dünyada iyiliğe, çok gösterişli ve süslü hırka parasal açıdan bolluğa ve makam mevki yüksekliğine işaret eder.   

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica