Rüyada Yün Görmek

Rüyada Yün Görmek

 

Rüyada yün görmek doğru ve dürüst bir şekilde gelir elde etmeye işaret eder. Rüyada pis olmayan temiz ve yumuşak yün görmek kısmete işaret eder. Rüyada yün başkalarına olan parasal ödemeleri en kısa sürede yapmaya, huzurlu ve rahata ulaşmaya işaret eder.

 

Rüyada yün doldurmak, bir şeyin içerisine yün yerleştirmek, basmak izdivaca işaret eder. Rüyada yün yumağı görmek miktarı çok olan paraya işaret eder.

 

Rüyada yün ip hırka, ceket, yelek, çorap giymek dünya malına işaret eder. Rüyada yün alıp satan kimseyi kışın görmek iş hayatında ticarete ve parasal gelire işaret ederken, yazın görmek elem ve sıkıntıya işaret eder.

 

Rüyada koyun, keçi gibi hayvanların yününden üretilen elbise ve kıyafet giymek eğer giyilen şey kişinin üzerinde güzel durmamışsa keder ve sıkıntılara işaret eder.

 

Rüyada yünü ateşe vermek yaşmak elindeki değerli şeyleri yani malları satmaya işaret eder. Rüyada vücudundan yün çıktığını görmek dünyalıkların artmasına işaret edebilir.

 

Rüyada yün hırka, yelek, ceket, çorap gibi giysiler kalbinde kötülük olmayan zevceye, yün ip iyilik getiren eşya ve maddi gelire işaret edebilir. Rüyada deve yünü görmek helal yolla kazanılmış mala işaret eder.

 

Rüyada yün yastık yada yorgan içerisine yün doldurmak izdivaca işaret edebilir. Rüyada çok miktarda yün görmek çok miktarda mal ve paraya işaret edebilir. Rüyada yünlü bir giysi kıyafet elbise giymiş kimseyi görmek değeri yüksek ve miktarı çok mala işaret edebilir.

 

Bazen rüyada yün görmek gümüş madenine işaret edebilir. Rüyada yün yatakta yatmak eşinden gelecek mala işaret edebilir. Rüyada din aliminin yünlü kıyafet görmesi manevi olarak yükselmeye işaret edebilir.

 

Rüyada yün yıkamak yada rüyada yün yıkadığını görmek farklı şekillerde yorumlanabilir. Rüyada yün görmek nedir sorusunun cevabı bazen rüyada görülen yün size sıkıntı veren şeylerden kurtulma olarak tabir olunabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica