Rüyada Çizme Görmek

Rüyada Çizme Görmek
 


Rüyada çizme görmek gören kimse için yola çıkmaya ya da makam ve mevki bakımından yükselmeye işaret eder.

 

Rüyada çizme giymek iş hayatı ve günlük hayatta her türlü konuda başarılı olmaya işaret eder. Rüyada çizme iyi yol üzerinde olan kimseye, gemide çalışan kimseye, nikah kıyan kimseye delalet eder.

 

Rüyada çizme görmek o evde bulunan hanıma, çıkılacak uzun ya da kısa yolculuğa işaret eder. Rüyada uzun çizme görmek makam ve mevkie işaret edebilir.

 

Rüyada bir başkasının çizme giymesi aşk hayatı ile ilgili sıkıntılara işaret edebilir. Rüyada eski, eskimiş çizme görmek sağlık sorunları yaşayabileceğinize ve sorunlu dönemler geçirebileceğinize işaret edebilir.

 

Bazen rüyada çizme görmek çok büyük sıkıntı ve derde işaret edebilir. Rüyada siyah çizme görmek iyiliğe, rüyada kahverengi, sarı çizme görmek üzüntüye işaret edebilir.

 

Rüyada çizme satın almak, iş hayatında yeni fırsatlara işaret edebilir. Rüyada çizme hediye etmek ya da almak iş hayatından çeşitli ittifaklar kurabileceğinize işaret edebilir.

 

Rüyada çizme kaybetmek, giyip çıkarmak, giymek görmek, kaybettiğini görmek, boyamak farklı şekilde yorumlanabilir. Bazen rüyada çizme, evin hanımına, ineğe, yola ya da makam mevkie işaret edebilir.    

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica