Rüyada Gömlek Görmek

Rüyada Gömlek Görmek

 

Rüyada gömlek görmek gören kimse için rahat ve huzur dolu günlerin uzak olmadığına işaret eder. Rüyada temiz beyaz gömlek görmek muradınızın gerçekleşeceğine işaret eder.

 

Rüyada gömlek yırtılması ya da yırtık gömlek görmek dünya malı olarak yüklü bir miktar paraya sahip olacağınıza işaret edebilir.

 

Rüyada gömlek giymek eğer giyen kimse bayan ise onun erkeğine, eğer gömlek giyen kimse erkek ise onun kadınına işaret edebilir. Rüyada gömlek gören kimsenin hem bu dünyasına hem de dinine, bilgisine ya da müjdeli bir habere işaret edebilir.  

 

Rüyada size kısa gelen bir gömlek giymek değiştirmek görmek sıkıntılı günlerden kurtulmaya ve çocuğa işaret edebilir. Rüyada güzel gösterişli bembeyaz göz alıcı gömlek görmek asmak bu dünyadaki ve öteki dünyadaki güzelliklere işaret edebilir.

 

Bazen rüyada gömlek sevdiklerinden ayrı kalmanın, talihsizliği ve mutsuzluğun işareti olabilir. Rüyada pis kirli bir gömlek görmek başkalarına bulaşabilen bir sağlık sorununa işaret edebilir.

 

Rüyada yırtık gömlek sevdiğiniz kişi ile yaşayacağınız can sıkıcı olaylara, çeşitli soru işaretlerine ve kıskanma durumlara işaret edebilir.

 

Rüyada gömlek giydiğini görmek kısa zaman içerisinde bazı sıkıntılı durumlarla karşılaşılabileceğine dalalet edebilir.

 

Rüyada gömlek çıkarmak gömlek giymenin tersi ile yani kısa zamanda sıkıntılardan kurtulmaya işaret edebilir.  

 

Rüyada gömlek dikmek, yıkamak, hediye almak, beyaz gömlek görmek, almak, çıkarmak farklı şekillerde yorumlanabilir. 

 

Rüyada gömlek ütülemek ve ütülenen gömleği asmak sıkıntılı durumlardan kurtuluşa işaret edebilir.

 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica