Rüyada Dantel Görmek

Rüyada Dantel Görmek

 

Rüyada dantel görmek izdivaç için kısmeti işaret eder. Rüyada görülen dantelin rengine bağlı olarak izdivaç olumlu ya da olumsuz olabilir.

 

Rüyada dantel örmek, işlemek iş hayatı ile ilgili konularda olumsuzluklar yaşamaya ve buna bağlı olarak sosyal hayatta da sıkıntılı işlerle karşı karşıya kalmaya işaret edebilir.

 

Rüyada dantel fakirliğe işaret edebilir. Rüyada güzel işlenmiş dantel görmek iyi havadislere işaret edebilir. Rüyada dantel görmek size düşman olan kimseler ile sorunlar yaşamaya işaret edebilir.

 

Rüyada dantel ördüğünü görmek, dantel ören birini görmek bazı işlerin yolunda gitmeyeceğine ve maddi sorunlar yaşanabileceğine işaret edebilir.  

 

Rüyada dantel örtü, dantel yatak örtüsü ördüğünü görmek çevrenizdeki değişik kimselerin sizin için pekte iyi olmayan sözler söylediğine işaret edebilir.

 

Rüyada dantel satın almak karışık işlere gireceğinize ve maddi olarak sıkıntıya düşeceğinize işaret edebilir. 

 

Rüyada dantel hediye almak, dantel elbise giymek, dantel gecelik giymek, dantel çamaşır giymek farklı şekillerde yorumlanabilir. Rüyada elbise üzerine dantel takmak, giymek ve gezmek maddi sıkıntılara işaret edebilir.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica