Rüyada Terlik Görmek

Rüyada Terlik Görmek
 
Rüyada terlik görmek sizi çok mutlu edecek havadisler almaya işaret eder. Rüyada terlik rahat, huzur ve güzellikler içinde bir hayatın işareti olabilir.
 
Rüyada terlikle yürümek eğer terlik güzel görünümlü ve rengârenk farklı renkli ise sevinç, neşe ve bolluk ve berekete işaret eder.
 
Rüyada terlik kaybetmek eğer terlik güzel ise görülen rüya iyiye, eğer terlik kötü ise görülen rüya zarara delalet edebilir.
 
Rüyada terlik satın almak eğer aldığınız terlik sizin için iyi ise bolluk ve başarıya, eğer alınan terlik iyi değil ise bazı sorunlara işaret edebilir.
 
Rüyada terlik hizmet eden kişi, ev hanımı, kudrete, sizin için iyi olan şeylere, dünya malına, yola ve rahat etmeye işaret eder.
 
Rüyada terlik görmek ne demek diye sorulduğunda cevabı sizi mutlu ve mesut edecek haberlere, huzura ve mutluluğa işaret eder.
 
Rüyada terlik giymek küçük sorunlara işaret edebilir. Rüyada güzel bir terlik giymek küçük bir sağlık sorununa ve çabucak iyi olmaya işaret edebilir.
 
Rüyada terlik yırtılması, rüyada terlik hediye almak, rüyada terlik ayakkabı görmek farklı şekillerde yorumlanabilir.
 
Rüyada terlik aldığını görmek güzel bir terlik için başarının işareti olabilir. Rüyada çok güzel gösterişli bir terlik (takunya) görmek eğer gören kişi bekar bir bayan ise izdivaca işaret edebilir.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica