Rüyada Bez Görmek

Rüyada Bez Görmek

 

Rüyada bez görmek çevrenizdeki yerleri ve eşyaları temizlemeye, evinize ya da işyerinize misafir olacak kimselere ya da dünya malındaki bolluk ve berekete işaret edebilir.

 

Rüyada hiç kullanılmamış yeni bez görmek yola işaret edebilir. Rüyada sarılmış yada bez topu görmek çıkılacak yoldan vazgeçmeye işaret edebilir.

 

Rüyada bez parçası görmek mal, mülk ve parada bolluk ve berekete işaret edebilir. Rüyada pekte temiz olmayan kirli, pis, boklu bez görmek sizi utandıracak bir durumun açığa çıkmasına işaret edebilir.

 

Rüyada çocuk bezi görmek eğer gören kimse bir bayansa onun için izdivaca, eğer rüyayı gören kimse evli bir bayan ise bebeğe işaret edebilir. Rüyayı gören kimse bekar kız yada evli kadın değilse başlangıçta üzgünlük veren ama sonrasında mutluluk veren havadise işaret edebilir.

 

Rüyada el bezi, toz bezi, paspas bezi, bebek, çocuk bezi meşakkatli durumlardan sonra gelecek olan rahatlık, huzur ve sevince işaret edebilir.

Rüyada bez çanta, torba, bebek ayakkabı, bez kesmek, bez değiştirmek, bez almak farklı şekillerde yorumlanabilir. Rüyada bez bazı işlerin bir şekilde ifa edilmesi gerektiğine işaret edebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica