Rüyada Karanfil Görmek

Rüyada Karanfil Görmek

 

Rüyada karanfil görmek sevdaya düşmeye, aşık olmaya ve hissi duygulara işaret eder. Rüyada karanfil koklamak yada rüyada birisinde karanfil almak bir gönül ilişkisine işaret eder.

 

Rüyada karanfil aldığını görmek, yakın çevresinden akrabasından iyi, güzel, oturmasını kalkmasını bilen ve variyeti yerinde bir kadın ile izdivaca işaret edebilir.

 

Rüyada kırmızı karanfil görmek sizi derinden sarsacak ve iliğinize kemiğinize işleyecek bir aşka işaret eder. Rüyada beyaz karanfil görmek gönül ve iç temizliğine ve saf halli olmaya işaret edebilir.

 

Rüyada sarı, kırmızı, beyaz, turuncu, pembe renklerle bezenmiş karanfil görmek gelecekte iyi zamanlar geçirmeye ve sevince işaret edebilir. Rüyada sarı renkli karanfil görmek küçük yada büyük bir sağlık sorununa işaret edebilir.

 

Rüyada karanfil tarlası yada bahçesi görmek sevinç verici durumlara, mutluluk verici hallere, neşeli durumlara ve bolluk ve berekete işaret edebilir. Rüyada karanfil çiçeği görmek isminizin olumlu bir şekilde anılacağına işaret edebilir.

 

Rüyada karanfil baharatı görmek, rüyada karanfil yemek, rüya tabiri karanfil, rüyada tabiri karanfil, rüyada karanfıl farklı şekillerde yorumlanabilir. Rüyada karanfil dağıtmak kişiliğinin hayır ve iyi olarak anılacağına işaret edebilir. Rüyada karanfil temiz, saf, namuslu ve iyi bir terbiye almış eşe işaret edebilir.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica