Rüyada Papatya Görmek

Rüyada Papatya Görmek

 

Rüyada papatya görmek iyi kalpli ve güzel düşünen, içinde kötülük olmayan, çevresindekilere yardım etmekten hoşlanan, uzak yakın herkesle iyi geçinen ve onlarla iyi ilişkiler kurabilen kimseye işaret edebilir.

 

Rüyada papatya hoş, alımlı, güzel görünen, göze hoş gelen bir bayana yada eşinizin tanıdık ve akrabalarına işaret edebilir. Rüyada papatya toplamak ne demek sorusunun cevabı olarak rüyasında papatya toplamak çevrenizdeki insanlardan sizi sevindirecek hediyeler almaya işaret edebilir.

 

Rüyada papatya almak rüyada size papatya veren kimse ile dostluk ve arkadaşlık kurmaya işaret edebilir. Rüyada papatya bahçesi görmek, papatya bahçesinde dolaşmak eğer rüyayı gören kimse bir erkek ise davranışları naif olmayan bir kızla arkadaşlık yapmaya işaret eder. Rüyada papatya bahçesinde gezmek orta yaşta olan kimseler için düzenli bir işe şeklinde tabir olabilir.

 

Rüyada bir buket, demet papatya görmek keder, elem ve üzüntü işareti olabilir. Rüyada bahçede ya da tarlada papatya görmek sevinç, mutluluk ve sağlık sorunları olmayan bir hayata işaret edebilir.

 

Rüyada kırlarda papatya görmek umut ettiğiniz arzu ve isteklerinize işaret edebilir. Rüya tabiri, tabirleri papatya iyi bir arkadaş olarak yorumlanabilir. Rüyada papatya tacı takmak ya da papatya tacı görmek çeşitli şekillerde yorumlanabilir.

 

Rüyada papatya iyi niyetli olarak güzel bir bayana işaret edebilir. Rüyada bir dağın yamacında papatya toplamak devlet büyüğüne hediye sunmaya işaret edebilir. Rüyada papatya çiçeği görmek evin kadının yani hanımınızın akrabaları şeklinde yorumlanabilir. Rüyada beyaz, sarı, turuncu, kırmızı, mavi, yeşil, mor renk papatya görmek değişik anlamlara işaret eder.

 

Rüyada papatya tarlasında, bahçesinde dolaşmak mutlu olmaya işaret edebilir. Rüyada papatyalar içerisinde yürümek ve geçmek sizin için tekin olmayan yolculuğa işaret edebilir. Rüyada papatyaları toplayıp demet yaptığını yapmak görmek pekte iyi olmayan insanlarla karşılaşmaya işaret eder.

 

Rüyada saçlarına, saç ve benzeri yerlere papatya takmak uzun mesafeli bir yerden iyi olmayan bir havadis almaya işaret edebilir. Rüyada papatya ağacı görmek değişik şekillerde tabir edilebilir.     

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica