Rüyada Şal Görmek

Rüyada Şal Görmek

 

Rüyada şal görmek toprak sahibi olmaya, sıkıntı ve kederden koruyan iyi ve güzel şeylere, şan şeref ve yiğitliğe, erkek kardeşe, çocuk sahibi olmaya ya da çocuğa ve uzun ya da kısa bir yolculuğa çıkmaya işaret eder.

 

Rüyada şal takmak ya da omzuna şal aldığını görmek eğer gören kişi bekar bir bayan ise yakında dünya evine gireceğine işaret edebilir. Evlilikle ilgili durumu yani evliliğin olumlu ya da olumsuz olacağını ise şalın rengi belirleyebilir.

 

Rüyada şal örmek kendi gayretleriniz ile sahip olacağınız başarı ve mutluluğa işaret edebilir. Rüyada şal dünya malı tarla, arsa gibi topraklara delalet edebilir.

 

Rüyada şal görmek ne demek dendiğinde rüyada şal görmek farklı anlamlar taşıyabilir.  Rüyada şal evlilik çağındaki genç bir kız için kısmet demektir. Rüyada evli bir kimse şal görmüşse onun içinde şal iyi ve güzel şeylere yorulabilir.

 

Rüyada görülen şal, rüyada şal hediye almak, rüyada şal vermek, rüyada şal satın almak, rüyada şal takmak, rüyada şal almak gibi durumlara göre farklı farklı değerlendirilebilir.

 

Rüyada şal bekar kimseler ve özellikle bayanlar için izdivaç, evli kimseler için yolculukla birlikte gelecek kısmet anlamı taşıyabilir. Rüyada üstüne şal almak ta aynı şekilde tabir olunabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica