Rüyada Şapka Görmek

Rüyada Şapka Görmek

 

Rüyada şapka görmek iyi işlere, kısmete, izdivaca, sizi mutlu edecek küçük olaylara ve mutlu, huzurlu bir hayata işaret eder. Rüyada şapka bolluk ve berekete ve çeşitli fırsatlara işaret edebilir.

 

Rüyada görülen kenarları geniş hasırdan yapılmış bir şapka ise sorunlardan kurtulmaya işaret edebilir. Rüyada fötr şapka görmek ferahlamaya işaret edebilir. Rüyada kumaş bir şapka görmek takmak zor sıkıntılı durumlara işaret edebilir.

 

Bazen rüyada şapka görmek üzüntü ve eleme işaret edebilir. Rüyada şapka kaybetmek iş hayatında meydana gelecek bazı olumsuz durumlara delalet edebilir.

 

Rüyada yeni, gösterişli, güzel, göz alıcı (yeşil, mavi, mor, siyah, sarı, pembe) bir şapka görmek, takmak makam ve mevkie ya da aşka işaret edebilir. Rüyada eski, yırtık, eskimiş bir şapka görmek sıkıntılı ve kederli durumlara işaret eder.    

 

Rüyada eğer rüya sahibi bir erkek ise ve bir kadın ona şapka takıyorsa, ya da rüya sahibi bir kadın ve bir erkek ona şapka takıyorsa bu durum o kişi ile evliliğe işaret edebilir.
 

Rüyada şapka satın almak, birisinin yardımı ile işlerinin kolaylaşacağına ve başarıya ulaşacağına, bundan dolayı da kazancının artacağına işarettir. Rüyada şapka kaybetmek iş hayatında olumsuzluklara delalet edebilir.

 

Rüyada şapka satın almak (hediye almak) sizi mutlu edecek havadislere, rüyada şapka yırtmak ya da yırtılması ailevi sıkıntılara, rüyada şapka satmak pekte iyi olmayan havadislere işaret edebilir.

 

Rüyada yeni şapka ev ve iş hayatında mekânsal değişmelere işaret edebilir. Rüyada şapka satın almak iş hayatında ve diğer hayatından çeşitli yardımlar görmeye ve başarılı olmaya, parasal olarak rahatlamaya işaret edebilir.

 

Rüyada kumaştan bir şapka görmek şan ve şerefe, eskimiş, pis, kirli şapka görmek fakirlik ve itibar eksilmesine işaret edebilir. Rüyada şapka bazen yabancı insanlara duyulan hayranlığa ve aşırıya kaçmaya işaret edebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica