Rüyada Kayınvalide Görmek, Kayınvalidenin Ölmesi veya Kızması

Rüyada Kayınvalide Görmek, Kayınvalidenin Ölmesi veya Kızması

 

Rüyada kayınvalide görmek rüya sahibinin alacağı güzel havadisler, iş hayatında işlerin yolunda gitmesine ve sonuçta elde edilecek olan paraya, rüyada kayınvalide bazen önemli konuları bir kenara bırakarak daha önemsiz meseleler üzerinde kafa yormaya tabir edilebilir. Rüyada kayınvalidemi görmek parasal sıkıntıları olan kimseler için bu sıkıntılardan kurtulmaya, rüyada kayınvalidenin ölmesi bazen yolculuğa çıkmaya, bazı yanlış işler içerisinde bulunmaya, ev taşımaya, parasal bazı sıkıntılar yaşamaya yorumlanabilir.

 

Rüyada kayınvalidenin kızması bazı duygusal hareketler veya yanlış davranışlar sonrasında bazı insanları kırmaya, rüyada kayınvalideden para almak yapılan işlerde elde edilecek olan başarıya ve güzel gelişmelere işaret edebilir. Rüyada kayınvalide adayını görmek bazen iyi bazen kötü gelişmelere, rüyada kayınvalidesinin öldüğünü görmek yapılan bazı yanlış işlerden dolayı duyulacak olan pişmanlığa tabir edilebilir. Rüyada kayınvalideyi dövmek o kimsenin bazı sıkıntı ve sorunlarını ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmaya yorumlanabilir.

Rüyada kayınvalide ile telefonda konuşmak bazı güzel ya da olumsuz haberler almaya, rüyada kayınvalideyi hamile görmek iş ve özel hayatla ilgili bazı gelişmeler yaşanmasına youmlanabilir. Rüyada kayınvalide kayınvalidemi kayınvalideyi görmek kızmak öpmek sarılmak tartışmak nedir ne demektir ne anlama gelir ne demek neye işarettir yorulur rüya tabiri yorumu yorumları tabirleri gibi konular hakkında bilgi için bu konuya bakabilirsiniz.  

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Rüyamda vefat etmis olan kayinvalidemi gördüm. Hastanedeydik, hastaymis bir sandaliyede oturuyordu, ben ise ayaktaydim. etrafimiz bembeyaz temiz duvarlari olan büyük bir bekleme odasi gibi bir yerdi. bende ufak bir tarak ile kayinvalidemin saçini tariyordum. saçi yumusacikti. sonra hemsire geldi ve kayinvalidem onu görünce gögsüme basini yasladi. benden onu korumami bekler gibi. rica etsem yorumlarmisiniz? anlamini merak ettim. Tesekkür ederim.

Adsız dedi ki...

özür dilerim tekrar merhaba
yukarida anlattigim rüyamda hemsire gidince kayinvalidemin en ufak kizima (2 yasinda) tac biraktigini da gördüm. tekrar tesekkür ederim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica