Rüyada Başörtüsü Görmek, Vermek, Kaybetmek veya Açmak

Rüyada Başörtüsü Görmek, Vermek, Kaybetmek veya Açmak

 

Rüyada başörtü görmek kaanat etmeyi bilen şükür sahibi iyi bir kişiliğe sahip olmaya, namus ve hayâ duygusu olan bir bayana, ömrü uzun bir kız evlada, rüyada başörtüsü bayan bir kimse için hayat arkadaşına, bazen mücevher ve ziynet eşyasına yorumlanabilir. Rüyada başörtüsü vermek iyilik yapmaya ve iyi davranışlar sergilemeye, rüyada başörtüsü kaybetmek geçmişte yaşanmış olan güzel günleri yaadetmeye, o zamanlar ile ilgili içinizde oluşan özleme, rüyada başörtüsü açmak yanlış işler yapmaya bazı hatalı davranışlar sergilemeye tabir edilebilir.

 

Rüyada başörtüsü örttüğünü görmek genç bir bayan için izdivaç yolunda atılacak olan adımlara, iyi ve güzel davranışlar sergilemeye ve güzel iletişim kurmaya, rüyada başörtüsü hediye etmek hayra ve iyiliğe, olumlu ve güzel davranışlara, rüyada başörtüsü taktığını görmek bekâr kimse için evliliğe, evli kimseler için eşe yorumlanabilir. Rüyada başörtüsü hediye almak ferahlığa, sevgi ve arkadaşlığa, küslerin barışmasına, rüyada başörtüsü takan erkek görmek olmayacak işlere, bazı mümkün olmayan istek ve dileklere işaret edebilir.

 

Rüyada başörtüsü çıkarmak yanlış yapmaya ya da hataya düşmeye, rüyada başörtüsünü açtığını görmek hatalı kararlar almaya, yanlış yol üzre olmamak için dikkatli davranmaya işaret edebilir. Rüyada yeşil başörtüsü görmek murada ermeye ve mutlu olmaya, kırmızı başörtüsü görmek aşka ve sevdaya, beyaz başörtüsü iffete, saflığa ve olumlu gelişmelere, mor, mavi başörtüsü itibara ve şerefe, siyah ya da kara başörtüsü kısa zamanda gelecek kısmete, turuncu ya da turuncu başörtüsü duygusal bir yapıya sahip olmaya işaret edebilir.

 

Rüyada başörtüsü görmek vermek kaybetmek açmak örttüğünü görmek takmak taktığını görmek nedir ne demek ne demektir ne anlama gelir neye yorulur rüya tabiri yorumu tabirleri yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu bölüme bakılabilir. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica