Rüyada Gözlük Görmek, Takmak veya Kaybetmek

Rüyada Gözlük Görmek, Takmak veya Kaybetmek

 

Rüyada gözlük görmek yaptığınız işlerde size yardımcı olacak bazı araçlara ve kişilere, alacağınız kararlar için oturup konuşacağınız güvenilir insanlara, rüyada gözlük gözlük takan kimseler için göz saglığı ile ilgili olumlu ya da olmuşuz bazı gelişmeler yaşamaya yorumlanabilir. Rüyada gözlük kaybetmek eski güzel günlere ve yaşadığınız güzel anlara geri dönmek istediğinize ve o günleri yadettiğinize, rüyada gözlük takmak bazı konular hakkında malumatlar edinmeye ve buna göre hareket etmeye tabir edilebilir.

 

Rüyada gözlük sapı kırılması iş hayatında veya özel hayatta meydana gelecek bazı aksiliklere ve işlerin sarpa sarmasına, rüyada gözlük aldığını görmek yatığınız işlerde muaffak olmaya ve başarı elde etmeye işaret edebilir. Rüyada gözlük kırmak zarar ve ziyana uğramaya ve bu konularda dikkatli olmaya, rüyada gözlük denemek karşınız bazı fırsatlar çıkacağına ve bu fırsatlar arasında seçim yapmak zorunda kalacağınıza tabir edilebilir.

 

Rüyada gözlük görme uzaklarda yaşayan sevdiklerinizden alacağınıza bazı havadislere, rüyada güneş gözlüğü görmek gözlükle benzer şekilde yorumlanabilir. Rüyada gözlük görmek takmak almak nedir ne demek ne demektir ne anlama gelir neye yorulur rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi almak için bu konuya bakabilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İnşallah doğru çıkar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica