Rüyada Kirpi Görmek

Rüyada Kirpi Görmek

 

Rüyada kirpi görmek çeşitli hileli işlere bulaşmaya, bazı kimselerle ilgili gizli ve kötü şeyleri araştırmaya, kişini kendisi ile ilgili saklı bazı şeylere, rüyada kirpi eli geniş olmaya, sıkıntılı, acımasız, asabi bir kişiye yorumlanabilir.

 

Rüyada kirpi görme hayatınızda yeni başlangıçlar yapmaya, yeni bir evreye girmeye, iş ve özel hayatınızla ilgili güzel ve önemli kararlar almaya, aldığınız bu kararlar doğrultusunda güzel gelişmeler yaşanmasına tabir edilebilir.

 

Rüyanda kirpi görmek bazı kişilerin sizi kandırmak için çeşitli girişimlerde bulunabileceğine, bu konularda dikkat etmeniz gerektiğine delalet edebilir. Rüyada kirpi dikeni görmek veya kirpi yavrusu kirpi görme ile benzer şekilde tabir edilebilir.

 

Rüyada kirpi ısırması tehlikeli durumlar karşısında dikkat etmeniz ve adımlarınızı dikkatli atmanız gerektiğine, rüyada kirpi öldürmek ve yemek akla hayale gelmeyecek bazı işler peşinde olduğunuza ve bu şeylerden vazgeçmeniz gerektiğine tabir edilebilir.

 

Rüyada kirpi görmek dikeni nedir ne demek ne demektir ne anlama gelir neye yorulur rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu bölüme bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica