Rüyada Hamile Kadın Görmek

Rüyada Hamile Kadın Görmek

 

Rüyada hamile kadın görmek rüya sahibi için iyi ve olumlu gelişmeler yaşanacağına yorumlanabilir. Rüyada hamile kadın görme kadının karnının büyüklüğü oranınca dünyalığa, bekâr bir kimsenin kendini hamile olarak görmesi izdivaç yolunda atılacak olan adımlara, rüyada hamile kadın mal elde etmeye tabir edilebilir. Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek müjdeli haberler almaya, sorun ve sıkıntılardan kurtulmaya ve düzlüğe çıkmaya, çevredeki doğum yapacak kimselere, rüyada hamile kadınla konuşmak eğer konuşmak iyi ve güzel ise mülk sahibi olmaya, şeref ve itibara ulaşmaya işaret edebilir.

 

Rüyada hamile kadını öpmek ihtiyacınız olan şeyleri temin etmeye ve size düşmanlık yapan insanlara karşı zaferler kazanmaya, rüyada hamile kadının ağlaması sevineceğine ve mutlu olacağına, rüyada hamile kadının adet görmesi mümkün olmayan bazı istek ve hayallere sahip olmaya yorumlanabilir. Rüyada hamile kadın dövmek tehlikeli ve mümkün olmayan işlerler uğraşmaya, bazı insanların dertlerine çare bulmaya çalışmaya tabir edilebilir.

 
Rüyada hamile kadın görmek ne demek nedir ne demektir ne anlama gelir neye yorulur rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için yukarıdaki yazıyı okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica