Rüyada Keçi Görmek, Sağmak veya Otlatmak

Rüyada Keçi Görmek, Sağmak veya Otlatmak

 

Rüyada keçi görmek istediğiniz ve arzu ettiğiniz şeylerin gerçekleşmesine, dileklerinizin kabul olmasına ve bu nedenlerden dolayı çok sevinçli ve mutlu bir ruh haline bürünmenize neden olabilir. Rüyada keçi güzel niyetli, ancak içinde kuşkular taşıyan aksi bir dosta işaret edebilir. Rüyada dişi keçi görme bazen bayan, çocuk ya da ev arsa daire gibi yatırım amaçlı ya da konut amaçlı kullanılabilecek yerlere, rüyada keçi sağmak para kazanmak ve geçimini sağlamak için çabalamaya ve bu konuda gayret göstermeye tabir edilebilir. Rüyada erkek keçi olan teke görmek tehlikeli ve tekin olmayan durumlar karşısında en baştan önlemler almaya ya da itibar ve şan sahibi bir erkeğe işaret edebilir.

 

Rüyada keçi yavrusu olan erkek oğlak görmek erkek evlada, dişi oğlak kız evlada, rüyada keçi boku görmek iyi ve itibar sahibi bir kimsenin sahip olduğu mal ve mülkün bir kısmına ya da tamamında tabir edilebilir. Rüyada keçi koyun görmek bu şeylerin ayrı ayrı tabirleriyle, rüyada keçi eti görmek veya yemek dünya malı kazanmaya, paraya ve gelire, rüyada keçi sütü görmek kolay yoldan elde edilecek olan paraya işaret edebilir. Rüyada keçi otlatmak kazanç elde etmek için çaba ve gayret göstermeye, rüyada keçi kesildiğini görmek bazı yanlış ve hatalı işler ile karşılaşmaya, rüyada keçi ısırması dikkat etmeniz gereken bazı şeyler olduğuna yorumlanabilir.

 

Rüyada keçi görme murat ettiğiniz şeylerin gerçekleşmesi yolunda güzel gelişmeler yaşanmasına, güzel hava koşulları ile karşılaşmaya, keçi saldırması dikkatli olmak gerektiğine ve rakipleriniz olduğuna tabir edilebilir. Rüyada keçi görmek nedir ne demek ne demektir ne anlama gelir neye yorulur rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi ayrıntılar hakkında bilgi sahibi olmak için bu bölüme bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica