Rüyada Topuklu Ayakkabı, Çizme Giymek veya Görmek

Rüyada Topuklu Ayakkabı, Çizme Giymek veya Görmek

 

Rüyada topuklu ayakkabı görmek yaptığınız işler sayesinde çok para kazanmaya, işlerin yolunda gitmesine, hayatınızdan meydana gelecek olumlu gelişmelere, rüyada topuklu ayakkabı bazen bazı sorun ve sıkıntılar ile uğraşmak zorunda kalmanıza yorumlanabilir. Rüyada topuklu ayakkabı giymek huzurlu ve mutlu zamanlar geçirmeye, seyahate çıkmaya ve görmediğiniz bazı yerleri görmeye, rüyada topuklu çizme görmek iş hayatından üst pozisyonlara yükselmeye ya da kısa ya da uzun bir yolculuğa çıkmaya, rüyada topuklu giymek makam ve mevki bakımından yükselmeye tabir edilebilir.

 

Rüyada topuklu terlik görmek mutlu olacağınız haberler almaya, şık bir terlik ve mutlu ve keyifli bir yaşama, rüyada topuklu ayakkabı giyen erkek görmek olmayacak bazı işlere, uygusuz bazı isteklerde bulunmaya işaret edebilir. Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek beyaz renginden dolayı saflığa ve güzel duygulara, rüyada topuklu ayakkabıyla yürümek karşınıza çıkacak değişik fırsatları değerlendirmek için çaba göstermeye, zahmet ve meşakket ile elde edilecek şeylere tabir edilebilir.

 

Rüyada topuklu ayakkabı ile koşmak istek ve arzularınızın gerçekleşmesi için çaba sarfetmeye, rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırılması bazen zarar ve ziyan ile karşılaşmaya, başınıza gelecek olan bazı talihsiz olaylara karşı dikkatli olmanız gerektiğine yorumlanabilir. Rüyada kırmızı, beyaz, yeşil, siyah, mavi, mor, bordo, turuncu, pembe, kara, kahverengi renk görülen topuklu ayakkabı çizme terlik renklerine göre tabir edilebilir.

 

Rüyada topuklu ayakkabı çizme terlik bot görmek giymek ne demek nedir ne demektir ne anlama gelir neye yorulur rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu konuyu okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica