Rüyada Kilo Almak veya Aldığını Görmek

Rüyada Kilo Almak veya Aldığını Görmek

 

Rüyada kilo almak rüya sahibinin gönül zenginliğine, sahip olduğu para ve değerli şeylerde meydana gelecek olan artışa, rüyada kilo aldığını görmek makam ve mevki olarak üst seviyede yer almaya yorumlanabilir. Rüyada kilo almış birini görmek o kimsenin insanlar içerisinde bir yeri ve önemli bir makamı olduğuna, sevildiğine ve saygı duyulduğuna, rüyada kilo almak görmek inanç kuvvetine, şan ve nama tabir edilebilir.  

 

Rüyada kilo almış görmek çeşitli nimetlere ve bu nimetlerde meydana gelecek olan artmaya, geçinmek için gerekli olan şeylerin miktarında artışa, rüyada birinin kilo aldığını veya almış görmek o kimsenin güzel ve iyi bir insan olmasına işaret edebilir. Rüyada kendini kilo almış görmek bu konularda kafanızda bazı sıkıntılar olduğuna, yaptığınız işler sayesinde güzel gelir elde etmeye tabir edilebilir.

 

Rüyada başkasının veya arkadaşının kilo aldığını görmek yukarıda açılandığı şekilde kuvvetli inanca, güzel ve değerli kişiliğe, sahip olunan şeylerin artışına yorumlanabilir. Rüyada kilo almak nedir, rüya kilo almak ne demek gibi soruların cevabını yukarıdaki açıklamalarda bulabilirsiniz.

 

Rüyada kilo almak ne anlama gelir ne demektir rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu bölüme bakabilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hadi bakalim hayirlisi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica