Rüyada Futbol Oynamak veya Görmek

Rüyada Futbol Oynamak veya Görmek

 

Rüyada futbol oynamak veya oynadığını görmek ya da futbol maçında olduğunuzu görmek sizi zorlayacak olan bir sınava katılmaya, iş yaşantısında değişik durumlar ile başetmek için çaba göstermeye yorumlanabilir. Ortak yapılan işlerde meydana gelecek olan anlaşmazlıklar ve bu konuda bazı çözümler aramayla geçecek olan zaman işaret edebilir. Rüyada futbol görmek bazı meşakkatli işlerle meşgul olmaya, rüyada futbol sahası görmek yeşil ve güzel bir saha ise mutluluğa, rahata ve feraha, rüyada futbol topu yolculuğa çıkmaya ve seyahat etmeye, sizi çok seven ve aranızda güzel bir iletişim olan arkadaşa yorumlanabilir.

 

Rüyanızda bir stadyumda futbol oynadığınızı veya maçı izlediğinizi görmek, daha önce tanışmamış olduğunuz bazı kimseler ile ticari ilişkiler içerisinde olmaya ve alışveriş yapmaya tabir edilebilir. Rüyada futbol kalecisi olmak veya rüyada futbol kalesi görmek ya da rüyada futbol forması giymek futbol ile benzer şekilde tabir edilebilir.

 

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak yaptığınız işlerde güzel sonuçlar elde etmeye ve başarı kazanmaya, rüyada futbol maçı izlemek yeni insanlar ile tanışmaya ve ahbaplık etmeye işaret edebilir. Rüyada futbol oynamak görmek nedir ne demek ne demektir ne anlama gelir rüya tabiri tabirleri yorumları yorumu gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu bölüme bakabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica