Rüyada Dudak Görmek

Rüyada Dudak Görmek



Rüyada dudak görmek, sağlığınızın yerinde olacağına ve diğerlerini sevindirmekten zevk alacağınıza işaret eder. Güzel dudaklar hayırlı güzel haber, mutluluktur. Çirkin dudaklar ise kişinin çevresinde kıskanç birisinin olduğuna işaret eder.

Rüyada görülen dudak, rüya sahibinin kendisiyle iftihar ettiği bir adamın yardımına ve anlatım kuvvetine veya onunla şereflendiği dostuna işarettir. Alt dudak, üst dudaktan daha faziletlidir. Üst dudak, rüya sahibinin dostu ve bütün işlerinde itimat ettiği kimsesidir. Düz dudak sözü etkili söylemeye, akraba ve dostların hayırhah olmalarına, dudak insanın rızkına, sırlarına, kapı kilidini, yeme ve içmeye, sevinç ve kederi, dudak yarılması birinin gıybetini yapmaya, dudakta uçuk çıkması sevinçli bir durumun ortaya çıkmasına, dudağın pörsümesi, solması ve gövermesi yaşlanmaya, hastalığa, dudak bazen eşe, bir şeyin iki yakasına delalet eder.

Dolgun yumuşak dudaklar, mutluluğu ve gücü haber verir. Aşkınıza karşılık alacaksınız sevdiğinizde sizi sevecek demektir. İnce dudaklar, bütün sıkıntılardan kurtulacağınızı ifade eder. Dudaklar, kan, çocuk ve akraba yerine geçerler. Dudaklarında sizi olduğunu görse, bu, dostluklarının işleri gereği gibi gitmediğini işarettir. Rüyada dudağını kesilmiş gören kimsenin, koruculuk etmesine işarettir. Eğer alt dudağı kesilmiş olursa, işlerinde yardımcısı olan kimse, onun yanına uğramaz. Üst dudağını yerinden aynısını gören kimsenin nimeti dinden gider. Yerilmiş olarak görülen alt dudak, iki hanımla, üst dudak da, iki dost ile tabir edilir. Eğer yerilmiş olan dudağının iyileşmiş olduğunu görse, o kimsenin iki dostu onun işyerinde arzusuna uyarlar. Yerilmiş olan dudağının kesildiğim görse iki dostu ondan ayılırlar. Dudak kişinin kuvveti, süsü ve yakınlındır.

Rüyada görülen dudak, hastalıklardan şifa bulmaya, başkasını çekemeyen bir kimsenin gam ve üzüntüsünü kurtulmaya işarettir. Dudaklar bazen kapı cila, bekçiler, kapılara ve kilit, bazen de, ilim, hidayet, yemek, içmek, sevinç, keder ve sırları gizli tutmaya işarettir. Rüyada dudaklarının yok olduğunu gören kimsenin kapıcılarım veya bekçilerisiniz kaybetmesine veya killi dinin bozulmasına veya anahtarının kaybolmasına işarettir. Dudaklar, bazen de, düdük, zurna ve bunlar gibi şeyleri çalanların ve nefesli çalgı aletleri yalanla geçimlerinin bolluğuna işarettir.

Dudaklı inceliği ve kırmızılığı, düzgün söze, doğru yola ve yitilip içilecek şeylerin güzel ve hoş olmasına gök renkte olması ahmaklığa ve açtığı davaya delil getirmeden aciz olduğuna, kazanç ve geçimi endişeye işarettir. Dolgun yumuşak dudaklar, mutluluğun ve gücün işaretidir. Sevginiz karşılıksız kalmayacak ve hoşlandığınız kişiden karşılık göreceksiniz. İnce dudaklar, her türlü sorunun üstesinden geleceğiniz anlamındadır.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica