Rüyada Yüzük Görmek

Rüyada Yüzük Görmek



Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir. Rüyada yüzük takmak, yeni ve başarılı iş sözleşmesi anlamındadır. Evlilik yüzüğü çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle karşılaşacağınız anlamına gelir. Eşe, kadının, çocuğa, velayete, ev veya araba satın almaya; altın yüzük kadın için süs ve güzelliğe, sevgi ve itibara, erkek için hor ve hakir olmaya, demir yüzük zorluk ve çetinlikten sonra hayra nail olmaya, fildişinden yahut kemikten yüzük kadın için iyilik ve hayra, Gümüş yüzük erkek için mülk ve saltanata işarettir.

 

Yüzük bulmak evlenmeye, çocuğu olmasına, işlemeli yüzük bulmak, ev hanım, hayvan veya otomobil, daha ince sahip olmadığı şeylere nail olmaya, Yüzük kaşının sallanması görev ve yetki alınmasına, Dar yüzük zorluğu olan şeye malik olmaya, emanet yüzük devamlı olmayan bir şeye sahip olmaya delalet eder. Rüyasında kendisine bir yüzük verilerek "Bununla mühürle" dediklerini gören, en büyük makama geçer, eğer zengin ise mali artar, savaşta ise kazanır, tüccar ise kazancı artar, fakir ise geçimi düzelir. Rüyasında yüzüğünün kaybolduğunu gören, işlerinde zorluk çeker. Yüzüğünün kasının girildiğini gören, soğukkanlılığını kaybeder.



Yüzüğünü birine hediye ettiğini gören, mal ve mülkünden bir kısmını satarak, parasını saklar. Yüzüğünün altından olduğunu görenin bütün mali ve mülkü mekruh olur. Yüzüğü eğer gümüşten ise mali ve mülkü helaldir. Eğer demirden ise, kendi mali ve mülkü kıymetten düşer. Parmağında demirden bir yüzük olduğunu görmek, kuvvete delalet eder. Eğer sari bakırdan ise, alçak karakterli bir kişiden menfaat görür. Yüzüğünün ikiye ayrıldığını gören, kendi eşi ile arasında ayrılık olur iki taşlı bir yüzüğü olduğunu gören, mala mülke çok düşkün olur.



Parmağına taktiği yüzük, her zaman taktığında başka ise, evlenerek bir çocuk sahibi olmasına delalet eder. Yüzüğünün kaşı kırmızı ise yüreği fesattır. Siyah ise çocuğu sefalet içinde büyür. Bir camide namaz kılarken bir yüzük bulduğunu gören, iyi bir kadınla evlenir. Kendisine üzere yazılı bir yüzük verildiğini görmek dinde mekruh olan mala sahip olacağına işarettir. Yüzük kaslı değil de çiçekli ise bu rüyanın sonu hayırlıdır. Kendisine altın bir yüzük verilir ve o yüzüğün üzerimde de tas olmayıp sadece noksan veya çiçek gibi süsler varsa, malından ve mülkünden bir şey eksilir veya isinden üretiliyor.



Kaşı yakut olan bir yüzüğü parmağına taktiğini görenin eşi kız doğurur ve çocuk çok yaşamaz. Bekar biri için evlilik işaretidir. Evli kişiler için işte başarı ve bol paradır. Yüzük rüyaları yüzüğün yapıldığı maddeye ve yüzüğün şekline göre de yorumlanır. Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir. Eğer eşi hamile değilse, hamile kalır; eğer rüya sahibi bekar ise, sokağa adilmiş bir kız bularak onu evlat edinir. Yüzüğünün kasını zebercetten gören çok yasar. Altından burma veya zincir gibi bir yüzük taktiğini gören, bir ise baslar fakat o işten zarar görür. Rüyada yüzük kaşı görmek şeref, mal ve nimettir. Erkek tarafından görülürse, evlenmeye delalet eder. Eğer kas tasları bilezik veya halhal üzerinde olursa, bacı ve akrabalarla yorumlanır. Yüzüğünün taşı düştüğünü görmek, şeref ve itibarının yokluğuna delalet eder. Yüzüğünün halkasının girildiğini görmek, sözünün artık olmadığını işarettir.



Bir başka rivayete görünce: Yüzüğünün taşı düştüğünü gören kimsenin çocuğu ölür yahut malından bir şeyi kaybeder. Yüzüğün kırılması, haniminim boşanmasından işarettir. Yüzük, bir ev veya bir hayvani saatin almaya işarettir. Rüyada görülen yüzük eğer altından olursa erkek için zillet ve meskenettir. Demirden bir yüzük taktiğini gören kimse, sıkıntı ve meşakkatten sonra hayra nail olur. Yüzük altından ve kaşı da varsa bu rüya iyi ve hoştur. Yüzüğün kaşı olmazsa, kendisinde menfaati olmayan islere işarettir. Bir kimse gümüşten bir yüzük tak indiğini ve hükmünü, murat ettiği şekilde yerine getirdiğini ve yaptığını görse, o kimse saltanata ulaşır. Yüzüğünün kasının sallandığını gören kimse mevkiinden alınır. Vali olan bir kimse yüzüğünün çıkabildiğini görse isinden alınır, yahut mülkü dinden gider, ya da hanımım boşar. Kadın için bu rüya, kocasının yahut kendisinin çok yakını olan bir kimsenin ölümüne işarettir.



Bir kimse yüzüğünün halkasının kinli düştüğünü ve kasının kaldığını görse, saltanatı gider ve şöhreti kalır. Eğer yüzüğünün dar olduğunu görse, zulüm kar bir kadından mustarip olur. Yahut kendisinde sıkıntı ve meşakkat olan bir şeye sahip olur. Eğer rüyada emanet yüzük alsa, o kimse devamı olmayan bir şeye sahip olur. işlemeli bir yüzük bulduğunu gören kimse, ev, hayvan ve hanim gibi birsiye nail olur. Yüzüklerin sokakta sat ildiğini görse, o kimse halkın reislerinin evini mülkünü saatin alıyor. Bekar olan kimse rüyada yüzük tak indiğini görse, zengin bir kızla evlenir.



Yüzük altın olursa alacağı hanım malı gitmiş bir hanımdır. Yüzüğün kaşı çocuktur. Eğer kas mücevherler olsa tabir makam ve para ile saltanat ve devlete, çok mala, şöhrete, izzet ve şerefe işarettir. Yüzüğün kaşı boncuktan olursa, saltanatın zayıf olduğuna işarettir. Kaşın yeşil yakuttan olduğunu gören kimsenin, mümin, alim, zeki ve alayişli bir çocuğu dünyaya gelir. Peygamberimiz (SAV) den veya alim bir kimseden gümüş yüzüğü almak, ilme nail olmaya ve müjdedir. Eğer alınan yüzük altından olsa, onda asla hayır yoktur. Yüzüğün demirden olmasında da hayır yoktur. Bakırdan da hayır yoktur. Dişi kabartılmış ve içi doldurulmuş yüzükler hile ve aldatmaya işarettir. Yahut büyük bir şeyi veya çok menfaati istemeye işarettir.



Kalay yüzük, kendisinde zayıf olan bir kuvvettir. Bir kimse yüzüğünün şiddetlice çıkabildiğini görse o kimsenin devleti yahut yüzüğün nispet edildiği şey ondan gider. Yüzüğünün kaybolduğunu gören kimse sahip olduğu şeyde kötü gördüğü bir şey meydana gelir ve ona sabreder. Rüyada yüzük görmek, makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve berekete işarettir. Yüzük takmak, yeni bir iş sözleşmesi ve başarıların habercisidir. Evlilik yüzüğü takmak ise çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle evlenmek demektir. Çirkin ve soluk renkli bir yüzük, mutsuzluk getirir. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica