Rüyada Bıçak Görmek

Rüyada Bıçak Görmek


Rüyada bıçak görmek kuvvet ve kudretinin sürekli olacağına, bıçakla bir şey kesmek, eline geçecek mal ve para olarak yorumlanır. Bazılarına göre: Rüyada bıçak evlat ile kini ise es ile tabir olunur. Elinde kendisine ait bir bıçak olduğunu görmek başarıdır.


Rüyada bıçak görmek hizmetçi, yardımcı ve arkadaştır. Keskin bıçak çalışkan hizmetçiye, akıllı yardımcıya ve faydalı arkadaşa; kör bıçak bunların tersine, kadının gördüğü bıçak onun sevdiği erkeğe, erkeğin gördüğü bıçak mal ve güce işarettir.

Rüyasında elinde bıçak olduğunu gören kişi yükselir ve mevki sahibi olur. Bıçak başkasından alınırsa kişinin yardım alarak iş sahibi olacağına işaret eder. Bıçak yutmak oğul evladından gelecek iyiliğe, hamile kadının ve onun kocasının gördüğü bıçak erkek çocuğa, Mahkemesi olan kişinin elindeki bıçak sağlam delile, bıçağın eli kesmesi şaşkınlık uyandıracak bir duruma işaret eder.

Büyük bıçak rızık ve hayra, bıçağın kapalı olması ya da kılıfından olması zelil olmaya, yalancı şahitliğe, kalem açacak bıçak yazma istidadı olan evlada yahut hesap yapmaya, bıçağı bile bir iş için gayrete gelmeye, çocuk terbiyecisine veya insanlara işi öğütleyen birine delalet eder. Rüyada elinde bıçak görmek, güç ve varlığın sürekli olacağına, bıçakla bir şey kesmek, eline maddi kazanç geçeceğine işaretidir. Döğüşün ve ayrılığın işaretidir. Bu rüya, iş hayatınızda zarar edeceğinize habercisidir.


Rüyada elinde bıçak tutmak, güç ve zenginliğin sürekli olacağına, bıçakla bir şey kesmek, eline para geçeceğine işarettir. Bıçak kaybetmek veya saklamak olası tehlikelerden kurtulacağınıza işarettir. Bıçağı kırmak işlerin yolunda gitmesi, bıçak taşımak insanlardan zarar görmemek için dikkatli olmanız gerektiğine, ölümle Burunu buruna gelebileceğinize işarettir. Rüyada bıçak görmek, savaşın ve ayrılığın işaretidir.



Bu rüya, iş hayatında zarara uğrayacağınıza anlamına da gelir. Genellikle bıçak, ayrılığa yorumlanır. Rüyasında bıçakla bir şey kestiğini görmek, yolculuğa çıkacağına, bıçak bilediğini görmek, bir yere gitmek için hazırlık yapmaya; bıçakla bir şey kesmek istediği halde bıçağın o şeyi kesmediğini görmek, teşebbüs ettiği bir işi başaramayacağına işarettir. Elinde bir bıçakla bir is gördüğünü görmek, yapacağı bir işten vazgeçmek delalet eder. Rüyasında kendisine bir bıçak verildiğini gören, bir kişi ile dostluk kurar. Bir rivayete göre kendisine yardımcı olacak bir çocuğu dünyaya gelir.



Bir başka rivayete görünce: Kasap bıçağı, kasaba asker bıçağı da, güç ve hizmete işaret eder. Bıçak, delildir. Bazı tabirciler, bıçak gören kimse, kendi hizmetçisi ve adamıyla kuvvet ve mala nail olur, dediler. Bıçağı yuttuğunu gören kimse, oğlunun malını yer. Rüyada görülen bıçak, hamile hanımı olan kimse için erkek çocuktur. Mahkemede bulunan kimse, rüyada elinde bir bıçak olduğunu görse, düşmanına galip gelir ve delil getirmekle davasını ispat eder. Çünkü bıçak, düşmanı çırpıda silah aletlerinden. Kendisinden başka silah olmayan bir adam, kendisine bıçak verildiğini görse, bir çocuk veya kardeş sahibi olur. Eğer böyle bir çocuk ve kardeş beklemiyorsa, iyiliklerle karşılaşır.



Elini bıçakla kestiğini gören kimse, hayrette kalacağı şaşkınlık yapacağı bir şey görür. Bıçak kazandibini gören kimse, bekar ise evlenir, eğer hanımı hamile ise doğum yapar. Rüyada gördüğü bıçakla beraber erkekliği teyit edecek bir şey de varsa, doğacak çocuk erkek olur. Erkekliği teyit edecek bir şey yoksa, doğacak çocuk kızdır. Kargı ve süngüyü rüyada görmenin tabiri de bıçak gibidir. Bazı tabirciler rüyada görülen bıçak, dil ve hizmetçi bir kadınla tabir edilir. Bazen de bıçak görmek, risk ve geçiminin iyi gitmesine işaret eder dediler. Döğüşün ve ayrılığın işaretidir. Bu rüya, iş hayatınızda zarara uğrayacağınıza anlamındadır.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica