Rüyada Hediye Almak

Rüyada Hediye Almak



Rüyada hediye almak, aşk hayatında hem de iş hayatında şanslı ve mutlu olacağınızı haber verir. Ferahlığa, dostluk ve sevgiye, dargınları barışmasına, evlenmek amacıyla kız istemeye ve insanlar arasındaki dostluk ve uyumlu yaşamaya işaret eder.

 

Birinden hediye almak; hayatınızda çok şanslı ve mutlu olacağınız anlamındadır. Rüyada hediye göndermek, ferahlığa işaret eder. Hediye, birbirine dargın kimselerin banmasına işaret eder.



Bazı tabirciler, hediye nikahlanmak için kadın istemek şeklinde yorumluyorlar. Rüyada kendisine bir tabak içinde taze meyve gönderildiğini gören kimsenin kızına, görücü gelir. Kızı yoksa ona hediye gönderen kimse ile onun arasında dostluk ve sevgi meydana gelir.



Hediye "Hediyeleşin ki, birbirinizi seven" hadisi şeriflince sevgi ve dostluğa işaret eder. Birinden hediye aldığınızı gördüyseniz, bu, hem aşk hayatında hem de iş hayatında şanslı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

slm ben rüyamda abim kardeşler olarak hepimize hediye almıştı hepsininki güzeldi ama bir tek benimki güzel değildi ve başkasına vermeye çalışıyordum kurtulmak için o elbiseden anlamı nedir sizce?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica