Rüyada İnsan Görmek

Rüyada İnsan Görmek

 

Rüyada insan görmek kişinin kendi nefsi ile yorumlanır. Rüyada tanımadığı bir insanı görmek iş hayatından yardım alamaya işaret eder. Rüyada iyi bir insan görmek rüyayı gören insanın iyi bir kimse olduğuna, kötü bir insan görmek rüyayı gören insanın kötü bir insan olduğuna dalalet eder.

 

Rüyada tanımadğınız iki kişiyi görmek korkulardan korunmaya, tanımadığınız üç kişiyi görmek günahlardan kaçmaya, tanınmayan bir kimsenin görülmesi görülen kişiye benzeyen bir kimseden birşeyler almaya işaret eder.
 

Rüyasında tanımadığı bir kişiyi gören insan işlerinde birisinin yardımını alacak demektir. Rüyada insan eti yemek de hareketlerinize dikkat etmelisiniz, aksi taktirde çok zarar göreceksiniz anlamındadır.

Rüyada insan görmek, insanın kendi nefsi ile yorumlanır. Rüyada tanımadığı, bilmediği bir insanla karşılaşan kendisi ile karşılaşmış olur. Rüyada gördüğü o insanin bütün görüntüsü ve yaptığı işler, hayır ve şer hangisi olursa olsun, kendi yaptıkları ile eştir.

 

Eğer uykuda bir kişi iki kişi görse, korkusu varsa korkudan emin olur. Eğer üç kişi görse bu rüya sahibinin haram şeyleri yapmaktan kendini muhafaza etmesine işaret eder. Gördüğü adam makam sahibi birisi ise ve ondan da yeni bir elbise aldığını görürse, makam sahibinin yerine tayin edilir. Eger o kimseden ip aldığını görse rüya sahibi ondan ümidini keser ve aralarında düşmanlık ve bugz oluşuyor.

 

İnsanlardan bilinen ve ünlü kişi hakkında görülen rüya, nefsine, cinsine, benzerine veya şehir ve mesleğine işarettir. Bir kimse tanıdığı bir insanın rüyada yüksek rütbe sahibi olduğunu veya bulunduğu rütbeden düştüğünü yahut da o kimseye bir afet ve bela geldiğini görürse, gördüğü gibi o adama hayır ya da kötülüğün geleceğine alamettir.

 

Rüyada tanımadığın insanlar görmek, rüyada insan eti görmek, rüyada korkunç insan görmek, rüyada kötü insanlar görmek, rüyada birini görmek, rüyada insan, rüya tabirleri insan görmek.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica