Rüyada Pırlanta Görmek

Rüyada Pırlanta Görmek

 

Rüyada pırlanta görmek aşk hayatında başarı ve mutluluğa, saygın ve itibarlı bir kişi olmaya, kültür seviyesinin yükselmesine ve makam mevki olarak üst kademelere çıkmaya işaret eder.

 

Rüyada pırlanta yada elmas görmek iş hayatında başarılı olmanıza, mevki ve makam olarak yükselmenize işarettir. Ayrıca rüyada pırlanta görmek gösterişli kadına, pırlanta yüzük bir kadınla evlenmeye, pırlanta ve elmaslarla bezenmiş mücevherler gören kişi erkek ise elem ve kedere, gören kişi kadı ise mutluluki sevinç ve refaha işaret eder.

  
Bazen rüyada elmas yada pırlanta görmek iyiye yorulmaz. Elmas veya pırlanta fayda sağlamayan süs eşyasına işaret eder. Rüyada çok sayıda pırlantaya sahip olduğunu görmek fakir olmaya işaret eder.

 

Rüyada pırlanta bilezik görmek, rüyada pırlanta saat görmek, rüyada pırlanta yüzük hediye almak, rüyada pırlanta yüzük taktığını görmek, rüyada pırlanta küpe görmek, rüyada pırlanta alyans görmek, rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek, rüyada pırlanta taşı görmek, rüyada pırlanta taş görmek, rüyada pırlanta görmek demektir, rüya pırlanta yüzük, rüyada tabiri pırlanta, rüyada pırlanta kolye görmek, rüyada pırlanta yüzük görmek, rüyada pırlanta küpe görmek, rüyada pırlanta yüzük taktığını görmek.

 

Rüyada pırlanta görmek veya pırlanta taşlı bir yüzük görmek, pırlantalarla süslü bir mücevher görmek, çok güzel, paha biçilemez bir hediyeye işaret edebilir.

 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica