Rüyada Vazo Görmek

Rüyada Vazo Görmek
 

Rüyada vazo görmek rüyayı gören kimse evli değil ise iyi bir talip ile karşılaşmaya eğer rüyayı gören kimse evlenmiş ise aile hayatında mutlu mesut ve sevinçli olmaya işaret edebilir.

 

Rüyada vazo kırmak, rüyada vazo kırılması ya da rüyada vazo kırılması görmek sizin için iyi olmayacak, sizi sıkıntıya düşürebilecek havadisler almaya işaret edebilir. Rüyada vazo görme hayırlı kısmet şeklinde yorumlanabilir.

 

Rüyada vazoda çiçek görmek ya da rüyada vazoya çiçek koymak sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek, şansınızı ve talihinizi arttıracak sevinçli haberler almaya işaret edebilir. Rüyada vazoda gül görmek sevince ve feraha işaret edebilir.

 

Rüyada vazo satın almak ya da rüyada vazo almak dünya malına işaret edebilir. Rüyada tabiri vazo, rüyada tabirleri vazo, rüya rüyada vazo ya da rüya tabiri vazo huzurlu, ferah, sakin, keyifli bir aile ortamına işaret edebilir.

 

Rüyada cam vazo görmek sevdiklerinizden sizi mutlu edecek hoşunuza gidecek bir hediye almaya işaret edebilir. Rüyada kırık vazo görmek kötü habere işaret edebilir. Rüyada sarı, kırmızı, mavi, mor, turuncu, yeşil, lacivert, pembe, bordo, kızıl, siyah, kara, kahverengi vazo görmek değişik şekillerde yorumlanabilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

rüyamda vazo içinde canlı açmış pembe güller olduğunu gördüm acaba anlamı nedir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica