Rüyada İpek Görmek

Rüyada İpek Görmek

 

Rüyada ipek görmek iyi şekilde tabir olur. Rüyada ipek görmek temizlik, safiyane duygular, güzel niyetlere sahip olma, başarılı olma ve işinde yükselme şeklinde yorumlanabilir.

 

Rüyada ipek elbise görmek eğer rüya sahibi bir bayan ise çok istediği ve uzun zamandır beklediği sevinçli ve mutlu günlere kısa sürede ulaşacağına işaret edebilir. Rüyada beyaz ipek görmek ya da rüyada beyaz renkli ipek görmek iyiliğe işaret edebilir.

 

Rüyada yeşil ipek görmek iyiye yorulurken, rüyada siyah ipek görmek sıkıntı, dert, keder ve sorunlara işaret edebilir. Rüyada ipek elbise kıyafet giysi görmek eğer rüya sahibi bayan bir kimse ise hem bu dünyada hem öbür dünyada mutluluğa işaret edebilir. Erkek kimse için rüyada ipek doğru yoldan kazanılmayan haram paraya işaret edebilir.

 

Rüyada ipek iç çamaşırı görmek sizi sıkıntıya sokacak ama çok uzun sürmeyecek zamanlara işaret edebilir. Rüyada ipek böceği görmek çok çaba ve gayret ile uzun zamanda gerçekleştirilen çalışmaların parlak meyvesine işaret edebilir. Rüyada ipek kurdu görmek sabırlı olmaya ve sebat etmeye işaret edebilir.
 

Rüyada ipek böceği kozası görmek çok uzun uğraşlar sonucunda meydana getirilebilen sanat eseri şaheserlere işaret edebilir. Rüyada ipek iplik görmek epeyce zamandır görüşülmeyen çok yakında olmayan sevdiklerimizin ziyaretleri ile tabir olunabilir.

 

Rüyada beyaz, saf, temiz ipek görmek sizin için iyi olacak bir havadise işaret edebilir. Rüyada ipek kumaş görmek iyilik ve yarara işaret edebilir. Rüyada ipek kumaş elbise görmek mutluluk ve sevince işaret edebilir. Rüyada ipek ip, seccade, siyah ipek elbise, şali şalvar, yeşil, yeşil ipek elbise görmek değişik şekillerde tabir olunabilir.

 

Rüyada ipek gömlek görmek gören kimse için rahat ve huzur dolu günlerin uzak olmadığına işaret eder. Rüyada temiz beyaz ipek gömlek görmek isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret edebilir. Rüyada ipek almak çaba ve gayretlerin karşılığını görmeye işaret edebilir.

 

Rüyada ipek gecelik görmek eğer rüyayı gören kimse evli değil ise evliliğe işaret eder. Rüyada ipek gecelik rahat ve huzura, mutluluğa, şan, şeref ve itibara işaret edebilir. Rüyada ipek pijama görmek rüya sahibi yani rüyanı gören kimse için pekte hoş olmayan kötü hissetmenize neden olacak haberler almaya işaret eder. Rüyada ipek halı, yorgan, mendil, kravat, başörtü, başörtüsü, eşarp, eşarp almak, fular görmek, gömlek giymek farklı şekillerde yorumlanabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica