Rüyada Perde Görmek

Rüyada Perde Görmek

 

Rüyada perde görmek rüyayı gören kimse için bir bayandan gelecek olan sorun, sıkıntı, keder ve üzüntüye işaret eder. Rüyada perde bazı sorun ve sıkıntılara işaret eder. Rüyada perde görme pekte hoşunuza gitmeyen bir konuğa, keyfinizi kaçıracak bazı hallere işaret edebilir.

 

Rüyada perde açmak rüya sahibi için rezil olunacak hallerin ortaya çıkmasına işaret edebilir. Rüyada perde kesmek ya da rüyada perde yırtılması rüya sahibi için sorunlu günlerin geride kaldığına ve mutluluğun yakın olduğuna işaret edebilir.

 

Rüyada perde kapatmak bazı konularda dikkat edilmesi ve çeşitli önlemler alınması gerektiğine işaret edebilir. Rüyada perde çıkarmak korkulu haller ve üzüntüden kurtulmaya işaret edebilir.

 

Rüyada camda asılı perde görmek bazı şeyleri örtbas etmeye işaret edebilir. Rüyada perde yıkamak şeref ve itibara işaret edebilir. Rüyada perde görmek ne demek sorusunun cevabı olarak iyi insanlar için rüyada perde görmek günah ve dedikodudan arınmaya işaret edebilir.

 

Rüyada tül ve perde görmek rüyayı gören kimsenin kuvvetli ve zayıf yanlarına işaret edebilir. Rüyada eski perde görmek üzüntü ve sıkıntıların en kısa süre içerisinde geçeceğine işaret edebilir. Rüyada tül görmek kedere işaret edebilir.

 

Rüyada perde takmak kötü ve belalı işlerden kurtulmaya işaret edebilir. Rüyada beyaz perde görmek kısa süre içerisinde geçecek bir sıkıntıya işaret edebilir. Rüyada perde astığını görmek sıkıntı ve sorunların uzaklaşmasına işaret edebilir.

 

Rüyada perde açmak görmek rezil rüsva olmaya işaret edebilir. Rüyada beyaz perde görmek ne demek sorusunun cevabı keder ve üzüntülerden kurtulmaya işaret edebilir. Rüyada perde düğmesi görmek farklı şekillerde yorumlanabilir. Rüyada bordo perde görmek dünya malı, zenginlik ve servete işaret edebilir.

 

Rüyada perde kapamak ya da rüyada perde kapama çeşitli önleyici önlemler almaya işaret edebilir. Rüyada perde almak ya da rüyada perde satın almak veya rüyada perde hediye almak dünyalığa işaret edebilir.

 

Rüyada perde asmak belaları defetmeye işaret edebilir. Rüyada yeşil perde görmek iyiliğe ve övgüye değer şeylere işaret edebilir. Rüyada mavi perde görmek aile arasındaki iyi ilişkilere işaret edebilir. Rüyada mor perde görmek itibar ve üstünlüğe işaret edebilir. Rüyada pembe perde görmek boş hayallere işaret edebilir. Rüyada lacivert perde görmek uğura ve iyi şeylere işaret edebilir. Rüyada lila perde görmek üst düzey kimselere işaret edebilir. Rüyada sarı renk perde görmek sağlık sorunlarına işaret edebilir. Rüyada bordo renk perde görmek dünyalığa işaret edebilir.

 

Rüyada cama perde takmak olumsuz durumlardan kurtulmaya işaret edebilir. Rüyada perde hediye etmek ya da rüyada perde hediye edilmesi ferahlık dostluk ve sevgiye işaret edebilir. Rüyada perde kornişi görmek değişik şekillerde tabir olunabilir.

 

Rüyada perde yaptırmak ya da rüyada perde diktirmek bazı şeyleri örtmeye işaret edebilir. Rüyada eve perde takmak bazı kötü durumların iyileşmesine işaret edebilir. Rüyada perde halkası görmek değişik şekilde tabir olunabilir.

 

 

Rüyada perde görmek nedir, rüyada pencerede perde ya da rüyada pencere perde gizli işlere, sır öğrenmeye çalışan dosta ya da kıskanç bayana işaret edebilir. Rüyada renkli perde görmek bayan, çocuk ya da sahip olunan şeylere işaret edebilir. Rüyada perde takmak görmek olumsuzlukların sonunun geldiğine işaret edebilir.

 

Rüyada perde ütülediğini görmek ya da rüyada tül perde ütülemek olumlu değişikliklere işaret edebilir. Rüyada uzun perde görmek ya da rüyada uzun beyaz perde görmek korku ve üzüntü halinin sona ermesine işaret edebilir.

 

Rüyada birine perde vermek haber ve havadislere gizliliğe işaret edebilir. Rüyada uçuşan perde uzun bir yola ve meşakkate işaret edebilir. Rüyada perde dükkanı görmek, rüyada perde değiştirmek, rüyada perde düşmesi, rüyada ıslak perde, rüyada perde istemek değişik şekillerde yorumlanabilir.

 

Rüyada perde tül görmek ferahlık ve sevince işaret edebilir. Rüyada perde seçmek, rüyada perde sökmek, rüyada perde satmak ve rüyada perde yanması gizlilik, sır ve gizlenmeye işaret edebilir.

1 yorum:

rifat dedi ki...

Perde, Bizim İşimiz ve Sizin için Üretiyoruz..
En kısa sürede en kaliteli hizmeti almak için bizimle..
1990′ dan beri sizin için İstanbul Avrupa yakasında en kaliteli perdeleri en uygun fiyat politikası ile üretiyoruz ve sizin ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz..

Peki Ama Neden Bir Perde?
Çünkü kaliteyi uygun fiyat ile sunuyoruz..

Bir Perde sürdürülebilirliğin müşteri memnuniyetine dayalı olduğuna inanıyoruz bu yüzden yaptığımız tüm işlerde %100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz..



Müşterilerimizin bizi çevrelerine önermesinden mutlu oluyoruz. Bu yüzden işimizi titizlikle ve kalite ile yapmaya özen gösteriyoruz. Bir Perde satış öncesi ve satış sonrası desteğini taahhüt etmektedir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica