Rüyada Menekşe Görmek

Rüyada Menekşe Görmek

  

Rüyada menekşe görmek iyilik ve güzelliğe işaret eder. Rüyada menekşe kayda değer miktarda, sizin için çok önemli olacak bir miktar paraya işaret edebilir.

 

Rüyada menekşe çiçek görmek göz alıcı güzelliğe sahip ve bir o kadarda nazlı bayana, dostluk, ahbaplık ve sohbet muhabbete işaret eder. Rüyada menekşe almak bir bayana buse kondurmaya işaret edebilir.

 

Rüya tabirleri menekşe görmek epeyce uzun sürecek bir yaşama ve bilgi sahibi bir dimağa işaret edebilir. Rüyada menekşe toplamak iyi, güzel ve sizi mutlu edecek bir kimse ile izdivaca işaret edebilir.

 

Rüyada kır menekşesi koparmak aşık olmaya işaret edebilir. Rüyada hercai menekşe görmek sevilen kişiden vefasızlık görmeye ve kederlenmeye işaret edebilir. Rüyada menekşe görmek eğer menekşe zamanı ise bayan bir kimseden yarar sağlamaya veya çocuğa işaret edebilir.

 

Rüyada dalından kopartılmış menekşe görmek keder, elem ve sizi sıkıntıya sokacak durumlara işaret edebilir. Rüyada bir demet menekşe almak yakın çevrede bulunan kimselerde ayrı kalmaya işaret edebilir.

 

Rüyada menekşe dikmek ya da dikilmiş menekşe görmek özellikleri çokta iyi olmayan hizmet eden kimselere işaret edebilir. Rüyada menekşe çiçeği görmek çevresindeki kimseler arasında üst seviyede olan ahlakı güzel kimselere işaret edebilir.

 

Rüyada mor menekşe görmek, rüyada menekşe ekmek, rüyada menekşe yaprağı görmek farklı şekilde yorumlanabilir. Rüya tabiri menekşe görmek çok güzel, alımlı bir kadına işaret edebilir. Rüyada menekşe ve gül görmek dostluk, ahbaplık ve muhabbete işaret edebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica