Rüyada Çiçek Görmek

Rüyada Çiçek Görmek

 

Rüyada çiçek görmek sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek, şansınızı ve talihinizi arttıracak sevinçli haberler almaya işaret edebilir. Rüyada saksıda çiçek görmek mutlu, refah içinde, sevincin ve neşenin hiç eksik olmadığı güzel bir yaşama işaret edebilir.

 

Rüyada çiçek almak bir bayana buse kondurmaya işaret edebilir. Rüyada çiçek bahçesi görmek çok saf ve katıksız bir sevdaya, iyi hislere, uyuma, sevince ve mutluluğa işaret edebilir.

 

Rüyada bir bayanın çiçek görmesi bebek beklemeye ve hamileliğe işaret edebilir. Rüyada dalından yeni kopartılmış güzel bir çiçek yada çiçekler görmek sıkıntı, sorun, dert ve tasadan ferahlığa çıkmaya işaret edebilir.

 

Rüyada çiçek sulamak rüya sahibinin meşgul olduğu meselelerde kendi istediği doğrultuda başarılı olmasına işaret edebilir. Rüyada çiçek koklamak ya da rüyada çiçek almak bir gönül ilişkisine işaret eder.

 

Rüyada kırmızı, beyaz, sarı, pembe, mavi, mor, turuncu, yeşil, siyah, kara, eflatun ve daha farklı renklerde çiçek yada çiçekler görmek sizi sevindirecek farklı farklı olaylara işaret edebilir.

 

Rüyada çiçek dikmek yakın çevrede bulunan dost ve arkadaşlara yardımcı olacağınıza işaret edebilir. Rüyada çiçek yetiştirmek çevrenizdeki insanlardan ve akrabalardan saygıdeğer davranışlar ve itibar görmeye işaret edebilir.

 

Rüyada kiraz, elma, kaysı, şeftali, nar, armut, portakal, limon, erik çiçeği görmek iyi bir insana, kısmetli işlere, ferahlık, arzu edilen şeylerin yerine gelmesi, huzurlu bir yaşama ve doğru yola götüren kimseye işaret edebilir.

 

Rüyada gül, karanfil, kasımpatı, papatya, kır çiçeği ve diğer çiçekleri görmek temiz ve saf bir sevdaya işaret edebilir.

 

Rüyada farklı çiçekler görmek farklı şekilde yorumlanabilir. Örneğin rüyada sardunya çiçeği bekar olmayan kimseler için iyi bir yuvaya ve yuva içerisinde istedikleri bazı şeylere işaret edebilir.

 

Rüyada sardunya çiçeği bekar olmayan kimseler için iyi bir yuvaya ve yuva içerisinde istedikleri bazı şeylere işaret edebilir.

 

Rüyada nilüfer çiçeği hangi durumda ve yerde olursa olsun her türlü konuda insanlar ile uyum içerisinde olma şeklinde tabir olunabilir.

 

Rüyada yasemin çiçeği görmek rüyada görülen çiçek eğer ağaç ya da çiçek beyaz ise hoş, alımlı, göze hoş gelen, güzel bir bayana, eğer görülen ağaç yada sarı renkli ise pekte güzel olmayan bir bayana işaret edebilir.

 

Rüyada ortanca çiçeği görmek kalbinde kötülük taşımayan, insanlara zararı dokunmayan, hoşgörülü, kibar ve kafası çalışan bayan ve erkeklere işaret edebilir. Rüyada mavi, mor, pembe, kırmızı ve farklı renk renkli ortanca çiçek görmek farklı şekillerde tabir edilebilir.

 

Rüyada manolya çiçeği görmek bereketli ve bolluk içinde yaşama işaret edebilir. Rüyada manolya çiçek rüyayı gören kişi için mutluluk ve sevince işaret edebilir.

 

Rüyada lavanta çiçeği görmek rüyayı gören kimsenin evinde refah, huzur, mutluluk, iyilik ve sevinç halinin hakim olacağına işaret edebilir. Rüyada lavanta çiçek rüyayı gören kimsenin umutlu olması gerektiğine ve gelecek için umuda işaret edebilir.  

 

Rüyada şebboy çiçeği görmek sözüne ve yaptığı davranışlara güvenebileceğiniz bir insan olduğunuza ve huy olarak dürüst bir kişilik yapısına sahip olduğunuza işaret edebilir.

 

Rüyada lavanta çiçeği görmek sizi şaşkına çevirecek ve iç dünyanızı altüst edecek bir takım değişik durumlarla karşılaşmaya işaret edebilir.

 

Rüyada sıklamen çiçeği görmek eğer rüyayı gören kimse çok hoş olmayan bir renkte sıklamen görmüşse aşk hayatı ile ilgili çeşitli söylentilere işaret edebilir.

 

Rüyada süsen çiçeği görmek pekte iyi sayılmaz. Rüyada süsen çiçeği görmek siz ve çevrenizdekiler için çok hoş olmayan kötü durumlara işaret edebilir.

 

Rüyada narçiçeği görmek çevrenizdeki yakınlarınızdan ve akrabalarınızdan bir kimsenin ya da sizin için çok önemli olan çok sevdiğiniz çocuklarınızdan birisinin evlilik törenlerinde yanlarında bulunulacağınıza işaret edebilir.

 

Rüyada hanımeli çiçeği görmek çevrenizde bulunan uzak ya da yakın tüm insanların size gıpta ile bakacağı bir iyilik ve mutluluk haline işaret edebilir.

 

Rüyada aslanağzı çiçeği görmek hal ve hareketleri bakımından çevresi ile uyumlu bir kişiliğe işaret edebilir.

 

Rüyada açelya çiçeği görmek eğer rüya sahibi açelya çiçeğini açelya çiçek açtığı zaman görmüş ise yenilik ve hoş olmaya, iyi işlere ve damak tadına hitap lezzetlere işaret edebilir.

 

Rüyada çiğdem çiçeği görmek çok nadir olarak rastlanan bize sunulmuş şeylere, tabiat olarak iyi huylu ve temiz kimseye ya da sizi mutlu edecek sevinç ve neşeli hallere işaret edebilir.

 

Rüyada ayçiçeği görmek talih ve baht konusunda bir iyileşmeye ve sizin için sıkıntı verecek durumlarla ilgili olumlu gelişmeler olacağına işaret edebilir.

 

Rüyada kamelya çiçek görmek yaşantınızda önemli değişiklikler olacağına ve yeni insanlar ile tanışacağınıza işaret edebilir.

 

Rüyada kaktüs çiçeği görmek kısmet olarak yorumlanabilir. Rüya tabiri kaktüs ya da rüya tabirleri kaktüs görmek duygusal dünyanızda bazı baskılar oluşturduğunuza işaret edebilir.

 

Rüyada akasya çiçeği sizin için çok iyi havadisler almaya işaret edebilir. Rüyada tabiri akasya, rüya tabirleri akasya görmek sizin yaşadığınız sorunların en kısa süre içerisinde biteceğine işaret edebilir.

 

Rüyada kardelen çiçeği görmek birçok konuda içinizde umut pırıltıları olduğuna ve size uğur ve şans yolunuzu açacak getirecek değişik fırsatlarla karşı karşıya kalabileceğinize işaret edebilir.

 

Rüyada sümbül çiçeği görmek mal ve mülk bakımından meydana gelecek ve sizi refaha ulaştıracak bolluğa işaret eder. Rüyada sümbül koklamak, kokusu itibar görmeye ve zenginlikte artışa işaret edebilir.

 

Rüyada menekşe çiçek görmek göz alıcı güzelliğe sahip ve bir o kadarda nazlı bayana, dostluk, ahbaplık ve sohbet muhabbete işaret eder.

 

Rüyada orkide çiçeği görmek ya da toplamak hayatınızda bazı değişikliklere neden olacak bir haber alamaya ve aldığınız haberin sizi çok mutlu edecek güzel bir haber olacağına işaret edebilir.

 

Rüyada leylak çiçeği görmek sizi mutlu edecek ve mutlu olacağınız güzel bir gönül macerasına ve sizin tarafınızdan çok istenilen ve beğenilen birisi ile aşka işaret edebilir.

 

Rüyada kasımpatı çiçeği görmek sevgili ile edilecek küçük ya da büyük bir münakaşaya işaret edebilir.

 

Rüyada papatya çiçek tarlasında, bahçesinde dolaşmak mutlu olmaya işaret edebilir. Rüyada papatya çiçekleri içerisinde yürümek ve geçmek sizin için tekin olmayan yolculuğa işaret edebilir. Rüyada papatyaları toplayıp demet yaptığını yapmak görmek pekte iyi olmayan insanlarla karşılaşmaya işaret eder.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Teşekkürler ayrı ayrı yazdığınız için.

Adsız dedi ki...

Ayrı ayr yazdığınız için teşekkürler...

Adsız dedi ki...

Ayrı ayr yazdığınız için teşekkürler...

Adsız dedi ki...

Ruyamda karsiliksiz sevdigim adamin bana turuncu renkte laleler gonderdigini gordum bu ne demektir acaba yorum yaparmisiniz lütfen

Adsız dedi ki...

Ruyamda karsiliksiz sevdigim adamin bana turuncu laleler gonderdigini gordum bu ne demektir acaba lutfen yardimci olur musunuz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica