Rüyada Patlama Görmek, Sesi Suymak, Olacağını Duymak, Ateş veya Yangın Görmek


Rüyada Patlama Görmek, Sesi Suymak, Olacağını Duymak, Ateş veya Yangın Görmek

 

Rüyada patlama görmek tüm insanların ilgi gösterecekleri ve hayret edecekleri bazı konularda çeşitli havadislerin ortaya çıkmasına, rüyada patlama atmış olduğunuz bazı adımlarda pek müspet neticeler elde edememeye ve bazı engeller ile karşılaşmaya, rüyada patlama sesi bazı haberler almaya yorumlanabilir. Rüyada patlama ateş görmek çevrenizdeki kimseler ya da sevdikleriniz ile ilgili tavır ve davranışlarda biraz daha dikkatli davranmaya, rüyada patlama olacağını görmek bazı havadisleri önceden bilmeye, rüyada patlama sesi duymak bazı konularda bilgi sahibi olmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada patlama ve yangın görmek bazı sıkıntılı ve sorunlu durumlarda, hoşa gitmeyen çeşitli haberlere, çeşitli konularda zarara uğramaya, rüyada patlama sesi görmek ilgi uyandıran bir haberle karşılaşmaya işaret edebilir. Rüyada patlamadan kurtulmak sorunlar konusunda çözüm yolları aramaya ve bunlara ulaşmak için çaba göstermeye, rüyada patlamadan kaçmak yanlış seçimlerden kurtulmak için atmış olduğunuz adımlara yorumlanabilir.

 

Rüyada patlamak görmek ne demek nedir ne anlama gelir neye yorulur yorumlanır işarettir ne demektir rüya tabirleri yorumları yorumu tabiri patlama görmek konularında bilgi almak için bu kısımda yer alan bilgilerden yararlanabilirsiniz.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben rüyamda bir fabrika gördüm ama ondan önce bir ev gördüm evin tepesine yangın vardı sadece .Ama fabrika yangını çok büyüktü. Fabrikanın önce zararsız olan kısmı yandı yani içinde kimyasal olmayan bölüm ama sonra kimyasal maddeler in olduğu yer yanmaya başladı ve 10 saniye içinde herşey yok oldu gitti.ben bu patlamayı evimden izliyordum.sonra büyük bir ses geldi kulaklarımızı sağır etti resmen.bende pencereden izlerken bu patlamayı gördüm ve bundan dolayı büyük bir basınç olacağını biliyordum.bu yüzden eğildim koltuğun arkasına doğru. Lütfen
Rüyamı açıklanmasıniz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica