Rüyada Liman Görmek, Limanda Gemi, Gemiler Görmek veya Beklemek


Rüyada Liman Görmek, Limanda Gemi, Gemiler Görmek veya Beklemek

 

Rüyada liman görmek rüya sahibine korku veren ve sıkıntılı durumlar karşısında sığanabileceği güvenli ve huzurlu kimseler veya yerler olmasına, duyacağınız sizi mutlu edecek olan güzel havadislere, rüyada liman nasıl ki limanlar gemiler için güvenli limanlar ise insan içinde benzer şekilde güvende olabileceği yerlere yorumlanabilir. Rüyada limanda gemi görmek rahat, huzur ve ferahlık içinde geçirilecek olan zamanlara, rüyada limanda gemi sorun ve sıkıntılardan kurtulmaya, karşınıza çıkacak olan engeller karşısında yılmamaya tabir edilebilir.

 

Rüyada limanda gemiler görmek karşınıza çıkacak olan olumsuz durumlardan kurtulmaya çalışmaya, parasal ve maddi konularda rahatlama yaşamaya, rüyada limanda beklemek bazı konularda haberler almaya, rüya liman mutlu olduğunuz ortamlarda bulunmaya işaret edebilir.

 

Rüyada liman görmek ne anlama gelir nedir neye yorumlanır yorulur işarettir ndir ne demek ne demektir rüya yorumları tabirleri yorumu tabiri liman görmek hakkında bilgi sahibi olmak için bu bölüme bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica