Rüyada Fesleğen Görmek, Ekmek, Yemek, Koklamak, Toplamak veya Çiçeği Görmek


Rüyada Fesleğen Görmek, Ekmek, Yemek, Koklamak, Toplamak veya Çiçeği Görmek

 

Rüyada fesleğen görmek rüya sahibinin çevresinde bulunan sevdiği ve saygı duyduğu kimselere, aile fertlerine, bilgi ve bilim ile ilgilenmeye, hoşa giden sözler duymaya veya söylemeye, rüyada fesleğen güzel zamanlar geçirmeye, neşeli ve sevinçli anlara yorumlanabilir. Rüyada fesleğen ekmek yeni başlangıçlara, çeşitli girişimler içerisinde olmaya ve bazı adımlar atmaya, rüyada fesleğen yemek kişi için yararlı olacak çeşitli şeylere, rüyada fesleğen koklamak sevinçli ve mutlu hallere, neşeye ve güzel gelişmelere, rüyada fesleğen çiçeği görmek iyi ve güzel gelişmeler yaşanmasına tabir edilebilir.

 

Rüyada fesleğen toplamak değerli veya değersiz çeşitli şeyler toplamaya veya biriktirmeye, çaba ve emek ile elde edilecek olan kazanca ve mutluluğa, rüyada fesleğen tohumu görmek fayda sağlayacak çeşitli şeylere, bolluk, bereket ve zenginliğe işaret edebilir. Rüyada fesleğen almak makam ve mevki olarak yükselmeye, saygınlığa ve el üstünde tutulmaya, rüyada fesleğen sulamak çevredekilere yardımda bulunmaya ve yardımcı olmaya yorumlanabilir.

 

Rüyada fesleğen görmek ne demek ne demektir ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır nedir ne anlama gelir rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri fesleğen görmek hakkında bilgi için bu bölüme bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica