Rüyada Tenis Oynamak, Oynadığını, Raketi, Kortu, Topu veya Masası Görmek

Rüyada Tenis Oynamak, Oynadığını, Raketi, Kortu, Topu veya Masası Görmek

 

Rüyada tenis oynamak rüya sahibinin bu spora karşı olan ilgi ve alakasına ve bu konuda kendisini geliştirme isteğine, rüyada tenis bazı durumlarda görüş ayrılıkları yaşamaya, iş hayatından bazı girişimlerde bulunmaya ve bazı yeni adımlar atmaya yorumlanabilir. Rüyada tenis raketi görmek bir işi yapmak için gerekli olan bazı şeylere, rüyada tenis topu görmek oyun oynamayı seven çocuksu bir ruh haline, rüyada tenis oynadığını görmek bazen boş ve dünya ile ilgili uğraşlar ile çok fazla meşgul olmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada tenis kortu görmek veya rüyada tenis masası görmek masa tenisi veya teniz oynamaya duyulan ilgiye, rüyada tenis topu tartışmalar yaşamaya ve görüş ayrılıklarına, rüyada tenis görmek çeşitli konularda orta yolu bulmaya çalışmaya, rüyada tenis kortu büyük ya da küçük bir alanda bulunmaya işaret edebilir.

 

Rüyada tenis oynamak ne demek nedir ne demektir ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır rüya yorumu tabiri yorumları tabirleri gibi konular için bu kısmı okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica