Rüyada Çatıya Çıkmak, Tırmanmak, Atlamak, Düşmek veya Çıktığını Görmek

Rüyada Çatıya Çıkmak, Tırmanmak, Atlamak, Düşmek veya Çıktığını Görmek

 

Rüyada çatıya çıkmak itibarlı ve el üstünde tutulan bir makam ve rütbeye erişmeye ve insanlar arasında iyi yerlere gelmeye, rüyada çatıya uçak inmesi akla hayale gelmeyecek bazı arzu ve isteklere, rüyada çatıya tırmanmak kendi çaba ve gayretleri ile bir yerlere gelmeye ve çeşitli şeyler elde etmeye yorumlanabilir. Rüyada çatıya çıktığını görmek azim ve emekleriniz sonucunda iş hayatında ve eğitim hayatında istediğiniz şeyleri elde etmeye ve iyi yerlere gelmeye, rüyada çatıya konmak bazı olaylar yaşamaya, rüyada çatıya atlamak dikkat edilmesi gereken şeylere tabir edilebilir.

 

Rüyada çatıya düşmek bazı durumlarda olumsuz bazı olaylar ile karşılaşmaya, rüyada çatıya kar yağması eğer kar mevsiminde yağıyorsa iyi ve güzel gelişmelere, kazanca, sorun ve sıkıntılar konusunda çözümler üretmeye, rüyada çatıdan çatıya atlamak bazen risk almayı seven bir kişilik yapısına sahip olmaya işaret edebilir.

 

Rüyada çatıya çıkmak ne demek nedir ne anlama gelir ne demektir neye yorulur yorumlanır işarettir rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konularda bilgi almak için bu konuya bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica