Rüyada Çatı Görmek, Yıkılması, Çökmesi, Yapmak, Onarmak, Tamir Etmek veya Yanması Görmek

Rüyada Çatı Görmek, Yıkılması, Çökmesi, Yapmak, Onarmak, Tamir Etmek veya Yanması Görmek

 

Rüyada çatı görmek eğer rüya sahibi evli olmayan ve evlilik çağında olan bir kimse ise güzel özellikleri olan bir kimse ise tanışmaya ve izdivaç yolunda bazı adımlar atmaya, rüyada çatı iyi özelliklere sahip, kadir kıymet bilen çevrenizdeki bir kimseye yorumlanabilir. Rüyada çatı yıkılması görmek eğer kişi bu işten zarar görmüyorsa sorun ve sıkıntılardan kurtulmaya ve feraha ermeye, rüyada çatı çökmesi yine benzer şekilde herhang bir zarar olmaması halinde sıkıntılar konusunda çeşitli çözümler ortaya koymaya tabir edilebilir.

 

Rüyada çatı yapmak kendi emek ve gayreti ile bir yerlere gelmeye ve kazanç elde etmeye, rüyada çatı onarmak maddi sorunlardan kurtulmaya, rüyada çatı tamir etmek size sıkıntı veren çeşitli dertlerden ve sağlık sorunlarından kurtulmaya, rüyada çatı yanması bazı sıkıntılı durumlara, pek hoşunuza gitmeyecek bazı havadislere işaret edebilir.

 

Rüyada çatı yıkamak temizlik konusunda çok titiz ve hasas bir yapıya sahip olmaya, rüyada çatı kiremit görmek doğru bir şekilde kazanılmış olan maddi gelire ve kazanca, rüyada çatı yıkılması bazı durumlarda bazı sorunlar ile karşılaşmaya yorumlanabilir.

 

Rüyada çatı görmek nedir ne demek ne demektir ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular hakkında bilgi için bu bölüm okunabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica