Rüyada Patik Görmek, Giymek, Ördüğünü veya Giydiğini Görmek

Rüyada Patik Görmek, Giymek, Ördüğünü veya Giydiğini Görmek

 

Rüyada patik görmek rüya sahibinin etrafından bulunan yakın ve ya uzak bir bayana, hanım bir tanıdığa, çevresinde kendisine yardımcı olan kimselere, rüyada patik karşılaşılacak olan bazı daleveralı işlere ve kandırmacalı işler hakkında dikkatli olmaya yorumlanabilir. Rüyada patik giymek eğer patik yeni ise elinde bulunan malların bir kısmını yardım amaçlı çevresindeki işlere vermeye, rüyada patik çorap görmek iş hayatından güzel kazançlar elde etmeye ve işlerin yolunda gitmesine tabir edilebilir.

 

Rüyada patik ördüğünü görmek veya örmek kendi çaba ve gayreti ile elde edecek olduğu güzel sonuçlara, rüyada patik vermek çevrede bulunan insanlara yardımda bulunmaya ve iyilik yapmaya, rüyada patik giydiğini görmek karşınıza çıkacak olan değişik fırsatlara ve bu fırsatlardan bazılarını değerlendirmeye işaret edebilir.

 

Rüyada patik hediye almak hali hazırda mevcut olan bazı sıkıntı durumlar için çözüm yoları bulmaya, rüyada patik görmek ne demek nedir ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır ne demektir rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları için bu bölüm okunabilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Gercekten yorum birebir tuttu sagolun :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica