Rüyada Kaz Görmek, Kesmek, Yavrusu veya Yumurtası Görmek

Rüyada Kaz Görmek, Kesmek, Yavrusu veya Yumurtası Görmek

 

Rüyada kaz görmek eğer rüya sahibi yabani olmayan bir kaz görmüş ise mal elde etmeye, para kazanmaya ve çeşitli nimetlere, insanlara yardım etmeyi seven ama aynı zamanda sözünü esirgemeyen bir arkadaşa, rüyada kaz hayat arkadaşına, iyi bir ahlaka sahip iyi fikir ve düşüncelere sahip bir kimseye yorumlanabilir. Rüyada kaz yavrusu görmek bazen çevrenizde bulunan bazı çocuklara, rüyada kaz kesmek bazı görüş ayrılıklarına ve bazı konularda yaşanacak sorunlara, rüyada kaz yumurtası görmek bazen evlada, mala elde etmeye, itibara, makam ve mevkie, istek ve arzuların gerçekleşmesine tabir edilebilir.

 

Rüyada kaz avlamak yaptığınız faaliyetler ve işiniz ile elde edecek olduğunuz paraya, rüyada kaz tüyü görmek bazen para kazanmaya, mala ve iş hayatından elde edilecek olan kazanca, rüyada kaz ve ördek görmek bu şeylerin ayrı ayrı tabirleriyle, rüyada kaz tüyü bazen boş ve gereksiz işlerler meşgul olmaya tabir edilebilir. Rüyada kaz eti görmek veya yemek çevresindeki servet sahibi ve neşeli bir bayandan elde edilecek olan rızka yorumlanabilir.

 

Rüyada kaz ısırması dikkat etmeniz gereken bazı olaylar ve durumlara, rüyada kaz yakalamak veya yakaladığını görmek maddi kazanç sağlamaya işaret edebilir. Rüyada kaz görme itibar ve şan sahibi bir soydan gelen servet sahibi ve gösterişi seven bir bayan yorumlanabilir.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica