Rüyada Borç Almak, Para Almak, Altın Almak veya Aldığını Görmek

Rüyada Borç Almak, Para Almak, Altın Almak veya Aldığını Görmek

 

Rüyada borç almak rüya sahibinin sorun ve sıkıntılarından kurtulmak için çaba ve gayret göstermesine ve bu konularda kafa yormasına, rüyada borç para almak maddi durumları düzeltmek için çeşitli girişimlerde bulunmaya, rüyada birinden borç para almak işleri yoluna koymak için uğraşmaya yorumlanabilir. Rüyada borç altın almak sorunlarından kurtulmak için çareler aramaya, rüyada birinden borç almak bazen o kimseden yardım ve iyilik görmeye tabir edilebilir.

 

Rüyada borç para almak görmek maddi sıkıntıları sonlandırmak için çeşitli yollara başvurmaya, rüyada arkadaşından borç para almak bazı durumlarda sevdiğiniz insanlardan iyilik görmeye işaret edebilir. Rüyada borç bilezik almak veya rüyada kağıt para borç almak çeşitli arayışlar içerisinde olmaya, rüyada borç para aldığını görmek üzüntü verici durumlardan kurtulmak için çabalamaya tabir edilebilir.

 

Rüyada borç para almak ne demek nedir ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır ne demektir rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular için bu kısma bakılabilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ruyamda eşim in elinde yaninda bir sürü altin bilezik vardi sorduğumda borç oldugunu ve tanidigimiz bir bayana verecegini söyledi.gun olayı gibi topluyordu bu altinlari hatta bir bayan arkadasta getirip esime verdi .esim topluyordu. Ben elime alip baktigimda altinlarin bazilarinin beyzz oldugunu girdum gumus oldugunu ve sahte kldugunu soylddim.ama esim hayir dedi gercek onlar.....anlamini meak l ediyorum cevaplarsaniz cok sevinirim.saygilar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica