Rüyada Ejderha Görmek, Öldürmek veya Olduğunu Görmek

Rüyada Ejderha Görmek, Öldürmek veya Olduğunu Görmek

 

Rüyada ejderha görmek rüya sahibinin sahip olduğu kuvvet ve güçte meydana gelecek olan artışa ve yükselmeye, kendini daha güçlü ve daha kudretli hissetmeye, rüyada ejderha bazen kendinden korkulan yönetim kadrosundan bir kimseye, size husumet besleyen kimselere karşı elde edebileceğiniz zaferlere yorumlanabilir. Rüyada ejderha yumurtası görmek kazanılacak olan paraya, zengin olmaya ve sonuçta gelebilecek olan mutlu günlere, rüyada ejderha olduğunu görmek güç ve kuvvete, yönetim kadrosunda bir mevkie sahip olmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada ejderha öldürmek hiç ummadığınız bir yerden gelecek olan güzel haberlere, rüyada ejderha ile savaşmak size husumet beseleyen kimselerle mücadele etmeye ve onları altetmeye çalışmaya işaret edebilir. Rüyada ejderha dövmesi görmek hayatta istediğiniz şeylerin gerçekleşeceğine ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bazende yanlış işler içerisinde olmaya, rüyada ejderha yavrusu görmek ejderha görme ile benzer şekilde tabir edilebilir.

 

Rüyada ejderha yılan görmek içinde sizinle ilgili güzel duygular olmayan bazı kimselere, rüyada ejderha görmek ne demek nedir ne anlama gelir neye işarettir ne demektir neye yorulur rüya yorumu tabirleri yorumları tabiri gibi konular hakkında bilgi için bu bölümü okuyabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica