Rüyada Tepsi Görmek, Yıkamak, Taşımak, Tutmak veya Böreği Görmek

Rüyada Tepsi Görmek, Yıkamak, Taşımak, Tutmak veya Böreği Görmek

 

Rüyada tepsi görmek rüya sahibinin karşısında çıkacak olan değişik fırsatlara ve bu fırsatlar arasında seçim yapmasına, rüyada tepsi evli olmayan kimseler için izdivaç yolunda atılacak olan bazı adımlara ve yaşanacak olan bazı gelişmelere tabir edilebilir. Rüyada tepsi yıkamak temizlik konusunda hassas bir yapıya sahip olmaya ve bu konuyu kendine görev edinmeye, rüyada tepsi taşımak yapmış olduğu bazı davranışlar konusunda dikkatli davranmaya, rüyada tepsi böreği görmek karşınıza çıkacak yararlı ve iyi şeylere tabir edilebilir.

 

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek sorun ve sıkıntılardan kurtulmaya ve feraha ermeye, yola çıkan kimseler için eve dönmeye, rüyada tepsi tutmak güzel fırsatlar yakalamaya, rüyada tepsi börek güzel ve menfaat sağlayan şeyler ile karşılaşmaya işaret edebilir. Rüyada tepsi almak yuva kurulacak olan bir bayana veya yardımcıya, rüyada tepsi aramak bazı fırsatlar elde etmek için gösterilecek çaba ve azme, rüyada tepsi içinde ekmek görmek çeşitli ve bol nimetlere ve kolay ve çok çaba sarfetmeden elde edilecek olan kazanca yorumlanabilir.

 

Rüyada tepsi görmek ne demektir nedir neye işarettir yorulur yorumlanır ne anlama gelir ne demek rüya tabiri yorumları yorumu tabirleri gibi konular için bu bölüme bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica