Rüyada Düşmek Görmek, Düşmekten Kurtulmak veya Korkmak

Rüyada Düşmek Görmek, Düşmekten Kurtulmak veya Korkmak

 

Rüyada düşmek rüya sahibinin iyi ve olumlu bir durumdan iyi olmayan ve olumsuz bir duruma düşmesine, rüyada düştüğünü görmek bazen gerçek hayatta güzel kazançlar elde etmeye ve durumunun düzelmesine, rüyada düşme birdenbire karşısınıza çıkacak olan bazı sorun ve sıkıntılara yorumlanabilir. Rüyada düşmekten kurtulmak kendi çaba ve gayretiniz ile olumsuz durumlardan kurtulmaya, rüyada düşmekten korkmak kendi ve sevdikleri için olumsuz durumlar yaşamaktan korkmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada düşmek ve kalkmak iyi olmayan bazı olaylar ile karşı karşıya kalmaya ve sonrasında gayret ederek bu durumdan kurtulmaya, rüyada düşmekten kurtarmak etrafınızda bulunan kimselere yardımda bulunmaya ve iyilik etmeye işaret edebilir. Rüyada düşmek korkmak bazı durumlarda tam ters olarak güven duymaya ve eminliğe, rüyada düşmek yaralanmak bazı olumsuzluklarla karşılaşmaya ve sorunlar yaşamaya tabir edilebilir.

 

Rüyada düşmek üzere olduğunu görmek yapılan işlerde dikkatli olunmazsa bazı yanlış ve kötü durumların meydana gelebileceğine, rüyada düşmek ne demektir ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır ne demek rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular hakkında bilgi için bu bölüme bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica